Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
rav9534

Gry wyłączają się samoczynnie

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pewien problem. Otóż od wczorajszego wieczora coś dziwnego stało mi się z komputerem. Gdy uruchamiam jakąś grę, ona po chwili sama się wyłącza. Ot tak, bez powodu. Jakby się włączyła i po paru sekundach zamknęła. Nie wiem co jest grane. Problem powstał tuż po tym jak mój młodszy brat instalował GTA 4. Nie wiem czy to ma jakiś związek z zaistniałym problemem. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

// poprawiłem tytuł tematu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odinstaluj GTA4 i wróć. Przy okazji zmieniając nazwę tematu na inną a nie desperackie wkurzające i nic nie mówiące "pomocy". :P ;)

[edit] zapomniałem o emotce na poziomie posta autora, bo wiadomo bez niej to każda wypowiedź jest nerwowa i krzykliwa w dzisiejszym świecie.

Edytowane przez Havoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeskanuj komputer programem antywirusowym (np. AVG Free, jeżeli posiadasz inny polecam wywalić).

Podaj konfigurację komputera oraz temperatury

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GTA już dawno wykasowane, ale nadal jest tak samo. Przy odpalaniu losowej gry ( w tym przypadku wow'a ) mam taki komunikat: "Failed to find a suitable display divice. Exiting program." Przy odpalaniu np. Left 4 dead 2 jest inaczej. Pojawia się komunikat: "Preparing to launch L4D2", a dalej już nic. Gra się nie włącza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaj konfigurację komputera...

Wygląda na problem z kartą graficzną / sterownikami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...