Gix 0 Napisano 26 Listopad 2010 witam posiadam płytę GA-MA790XT-UD4P i od czasu instalacji win 7 straciłem usb2.0 wszystko kopiuje się sporo wolniej kombinowałem ze sterownikami i 0 poprawy jakies pomysły? pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 26 Listopad 2010 Ale nie działają ci te z przodu czy i z przodu i z tyłu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gix 0 Napisano 26 Listopad 2010 żadne usb nie działa w trybie 2.0 myślałem ze to wina podłączanych diwajsów ale nie. na innym kompie śmigają szybciej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 26 Listopad 2010 A w BIOSie nie masz wył wsparcia dla USB 2.0 albo ograniczonej prędkości (zamiast HiSpeed włączone FullSpeed)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gix 0 Napisano 27 Listopad 2010 właśnie nie na win xp wszystko działało szybciej teraz jakby sterowników brakło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk1999 17 Napisano 28 Listopad 2010 Jak wrócisz do XP, to USB działa normalnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gix 0 Napisano 29 Listopad 2010 raczej tak bop mialem xp i dzialalo szybciej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach