martitta 0 Napisano 23 Październik 2010 (edytowane) Bry otóż mam pytanie! nie gram dużo w komputer, raczej sprawy - lekcje, gg, i fora. Czy opłaca mi się kupować laptopa? Nie jakiś super drogi bo nie używam za często. Podajcie mi plusy I drugie pytanie. Mam modem Thomson SpeedTouch 330 z neostrady. I chciałabym też mieć bezprzewodowy internet.. Może ktoś mi powiedzieć co i jak? Nie znam się Pozdrawiam ----- A może netbook? Teraz czekam na Wasze opinie :* Edytowane 23 Październik 2010 przez martitta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 23 Październik 2010 Jeżeli zależy Ci na mobilności to jak najbardziej warto się zastanowić. A do Neostrady będzie potrzebny router ADSL (inne kombinacje wyjdą drożej) z WiFI. Na przykład Linksys WAG120N Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 24 Październik 2010 W netbooka bym nie inwestował. Co do notebooka to także bym się zastanowił, ale skoro nie grasz to z pewnością będzie to dobry wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach