hollywood 0 Napisano 19 Październik 2010 (edytowane) Witam wszystkich . Do tej pory od 8 lat byłem posiadaczem P3 733 512mb ram Geforce 2 Ti 64 . Kiedy kupowałem komputer był to jeden z najmocniejszych więc mogłem sobie pograć w gry z tamtych czasów . Niesety z czasem komputer stawał się coraz bardziej archaiczny i większość gier nie chciała już na nim działać . Z racji że części do komputerów są teraz bardzo tanie kupiłem nowe podzespoły i mam teraz celerona 2,0 (128kb/400) 512 ram Radeona 9600Pro . Kosztowały mnie niewiele więc nie oczekuję cudów ale chciał bym zapytać w jakie tytuły można pograć na takim komputerze . Interesują mnie głównie gry w stylu colin macrae rally 2 czy counter strike lub max pyne . Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi . Bardzo lubię samochodówki i FPS PS za parę dni zamienię procesor na P4 2,4 Edytowane 19 Październik 2010 przez hollywood Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawulon 0 Napisano 20 Październik 2010 Na obecnym procesorze powinna pójść xpand rally a kiedy wymienisz na lepszy to także xpand rally extreme.Te wyścigówki dla mnie na głowę biją collina.Może nazwy aut nie są oryginalne ale tuning aut,sterownie i trudność tras naprawdę zaskakuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hollywood 0 Napisano 20 Październik 2010 (edytowane) Kupiłem waśnie dzisiaj nowy procek niestety nie mieli P4 2,4 i muszę na razie zadowolić się P4 2,0 . To xpand rally wygląda ciekawie skoczę do empiku może będą mieli. Zna ktoś jeszcze jakieś fajne tytuły . Jak myślicie czy na obecym komputerze będzie działać mi San Andreas , NFS Most Wanted czy Richard Burns Rally ? Edytowane 20 Październik 2010 przez hollywood Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monstrum 0 Napisano 8 Listopad 2010 Jeśli FPS to spróbuj quakelive. Ta gra nie ma dużych wymagań Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haribo1337 0 Napisano 7 Listopad 2011 spróbuj na najniższych detalach ta cacko, gram w to już 3 dzień i wciąż mi mało! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach