Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
hollywood

Dobre tytuły na PC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich . Do tej pory od 8 lat byłem posiadaczem P3 733 512mb ram Geforce 2 Ti 64 . Kiedy kupowałem komputer był to jeden z najmocniejszych więc mogłem sobie pograć w gry z tamtych czasów . Niesety z czasem komputer stawał się coraz bardziej archaiczny i większość gier nie chciała już na nim działać . Z racji że części do komputerów są teraz bardzo tanie kupiłem nowe podzespoły i mam teraz celerona 2,0 (128kb/400) 512 ram Radeona 9600Pro . Kosztowały mnie niewiele więc nie oczekuję cudów ale chciał bym zapytać w jakie tytuły można pograć na takim komputerze . Interesują mnie głównie gry w stylu colin macrae rally 2 czy counter strike lub max pyne . Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi . Bardzo lubię samochodówki i FPS :) PS za parę dni zamienię procesor na P4 2,4

Edytowane przez hollywood

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na obecnym procesorze powinna pójść xpand rally a kiedy wymienisz na lepszy to także xpand rally extreme.Te wyścigówki dla mnie na głowę biją collina.Może nazwy aut nie są oryginalne ale tuning aut,sterownie i trudność tras naprawdę zaskakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem waśnie dzisiaj nowy procek niestety nie mieli P4 2,4 i muszę na razie zadowolić się P4 2,0 . To xpand rally wygląda ciekawie skoczę do empiku może będą mieli. Zna ktoś jeszcze jakieś fajne tytuły . Jak myślicie czy na obecym komputerze będzie działać mi San Andreas , NFS Most Wanted czy Richard Burns Rally ?

Edytowane przez hollywood

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli FPS to spróbuj quakelive. Ta gra nie ma dużych wymagań

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spróbuj na najniższych detalach ta cacko, gram w to już 3 dzień i wciąż mi mało! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...