Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
rokko

Newsman/redaktor - unikalne teksty na Twoją stronę WWW

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym zaoferować swoje usługi jako newsman/redaktor w serwisach o tematyce komputerowej lub pokrewnej. Tworzenie unikalnych newsów i poradników tematycznych głównie z dziedzin Software/Internet/Bezpieczeństwo/Webmastering. Z zawodu i zamiłowania jestem informatykiem. Posiadam ponad 10 letnie doświadczenie w branży komputerowej, z czego jako redaktor/administrator blisko 2 lata (zdobyte głównie w serwisie HotFix.pl).

Przykładowe moje prace:

- Naprawa pendrive, dysku USB, innych urządzeń magazynujących

- RIOT - optymalizacja grafiki

- Kompresja bezstratna grafiki PNG

- Instalacja lokalna PHP-Fusion 7

Tego typu poradników dla portalu HotFix.pl napisałem łącznie 105 (stan na 06.10.2010), 10% z nich jest unikalna na skalę światową, pozostałe również są unikalne, lecz nie aż o takim zasięgu ;)

Tworzę też newsy, głównie opisowe (na wzór amerykańskich blogów, gdzie tego typu forma dostarczania informacji jest modna, w Polsce z tym różnie jest).

Umiejętności i cechy charakteru:

- wykształcenie informatyczne;

- dobra znajomość języka angielskiego, bezproblemowe tłumaczenie tekstów pochodzących z zachodnich serwisów;

- dobry styl pisania;

- duża wiedza z różnych dziedzin IT, preferowane Software/Internet/Bezpieczeństwo/Webmastering;

- lubię pisać o rzeczach, o których nikt inny wcześniej nie napisał;

- nigdy nie idę na łatwiznę, wszystkie teksty i ilustracje starannie przygotowuję;

- profesjonalne podejście do tematu, powierzone obowiązki zawsze wykonuje terminowo.

Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt mailowy lub via GG/Jabber. Praca oczywiście za odpowiednim wynagrodzeniem (do uzgodnienia), w formie stałej miesięcznej pensji bądź w przeliczeniu za jednego newsa/artykuł.

Dane kontaktowe:

E:mail: chantamugra<usuń_to>gmail.com

GG: 562497

Jabber: kolmar@aqq.eu

Pozdrawiam serdecznie

rokko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...