Qba 4 Napisano 13 Wrzesień 2010 (edytowane) Też macie w Operze 10.62 niektóre rzeczy porozciągane? Np na gmailu koło maili jest dziwnie rozciągnięte, a nawet na forum PCC avatar kogoś tam mi sie przesunął na prawą stronę. Zakładam, że to wina opery? EDIT: Lepiej:D zamiast przycisków na dole ("odpisz" itp) mam avatar, któregoś z użytkowników, nie pamiętam nicku teraz, LOL29. Edytowane 13 Wrzesień 2010 przez Qba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 14 Wrzesień 2010 Ja używam tej samej wersji i z niczym takim się nie spotkałem. Większe problemy miałem z Firefoxem, a szczególnie z betą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxsp2 0 Napisano 17 Grudzień 2010 (edytowane) A jak to każda sie rozwija a Opera doczekała sie swojej 11 odsłony.A dokładniej najnowsze przegladarki internetowe oferują coraz więcej ale no jeszcze im brakuje trochę funkcji. No wiem jak inni panowie i panie ale ja zagorzały użytkownik od wersji 7.42 z tymi fajnymi animacjami ładowania - kiedy to było... Pozdrawiam Edytowane 30 Grudzień 2010 przez maxsp2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach