Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Darko666

Szukam gry przygodowej

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania mojego kompa : AMD Athlon XP 1800 + 1.50 GHz 256 MG RAM

Szukam takiej gry przygodowej zebym chodził jakims gościem np zebym miał jakąś chałpe i szukał czegos zeby miec kase

prosze pomurzcie nie musi byc dokładnie taka gra jak w opisie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całupę? Kasę? :blink:

Sprecyzuj o co Ci chodzi - to ma być point'n click (czyli klikanie myszką w miejsca, gdzie ma iść bohater, zbieranie przedmiotów i ich łączenie w konfiguracje etc.), czy może jakieś TPP (a'la Tomb Raider)? Jeżeli tylko podasz więcej informacji to może da się coś znaleźć, ale przy takim poście jak ten wyżej nie spodziewaj się większej pomocy.

P.S. Pisz posty w Wordzie, albo Open Office, bo ortografia kuje w oczy niemiłosiernie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj którąś z części Runaway, a jeżeli nie razi Cię gra kobietą i lubisz kryminały w stylu CSI to Art of Murder byłoby idealne (tylko zacznij od pierwszej części, bo kolejne są ze sobą w pewnym stopniu powiązane i możesz ciut stracić).

Jeśli chodzi o tego typu gry to ja się swego czasu zagrywałem w tytuły takie jak: Ace Ventura, Kajko i Kokosz, Larry, Monkey Island itd. Ale to obecnie gry o leciwej grafice, więc nie wiem, czy przypadłyby Ci do gustu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze NWN - Neverwinter NIghts + dodatki, nie jest to do konca tylko i wylacze "point n click" ale na twoim sprzecie pojdzie.

hmm... chwilowo tylko to mi do glowy przychodzi.... hmm moze Alien Shooter? albo Zombie Shooter? nie specjalnego, ale w sam raz na nudna jesienna niedziele:) -->gry doslownie na 1 dzien, ale polecam bo niezle odstresowuje;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...