helmutoso 0 Napisano 27 Lipiec 2010 Tak jak w temacie. Obliczyłem że jest ich aż 35 GB i mam problem, ponieważ nie chcę wszystkiego przegrywać na płytki a nie mam żadnego dysku przenośnego. Może są jakieś inne sposoby ? z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk1999 17 Napisano 27 Lipiec 2010 Te pliki są na partycji systemowej? Jak nie jesteś ich w stanie przenieść na inną partycję (brak miejsca), to można zmienić podział dysku za pomocą np. Paragon Partition Manager. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmutoso 0 Napisano 27 Lipiec 2010 (edytowane) Te pliki nie są na partycji systemowej. Tylko że przy instalacji siódemki chciałbym stworzyć wszystkie partycje na nowo i o większych rozmiarach Edytowane 27 Lipiec 2010 przez helmutoso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk1999 17 Napisano 27 Lipiec 2010 To pobaw się tym Paragon Partition Manager. Można w nim zmieniać rozmiar partycji bez usuwania danych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmutoso 0 Napisano 27 Lipiec 2010 Mam pewien pomysł co do tego, ale nie wiem czy będzie dobry. Zrobiłbym nową partycję i tam wsadziłbym te 35 GB plików. Podczas instalacji usunąłbym wszystkie partycje prócz tej z plikami i utworzyłbym nowe partycje. Co o tym sądzisz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk1999 17 Napisano 27 Lipiec 2010 Możesz tak zrobić. Tylko po co kasować partycje, skoro można zmienić ich rozmiar lub skonwertować na inny system plików bez utraty danych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach