Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
VexVV

Problem z Gta:EFLC.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam otoz kupilem wczoraj gta:EFLC normalnie zainstalowalem gre nie bylo zadnego problemu, odpalam częsc Lsot od Damned, gram troche czasu i w momencie gdy mam przed soba klub gangu wyskakuje mi wiadomosc, o tym zeby moc grac dalej musze sie zarejestrowac w Games for Windows Live. Spoko rejestruje sie potem znowu odpalam gre probuje sie zalogowac w tym Windows for Live, wpisuje dobre passy wszystko jest spoko i w pewnym momencie wyskakuje mitakie okienko z bledem:

"Polaczenie z usluga Live nie jest mozliwe. Uzywany Windows Live ID moze nalezec do regionu, ktory nie jest oblugiwany przez usluge LIVE".

Potem mnie wylogowuje i nie moge wogule grac dalej ;///. Probowalem sie jeszcze kilka razy logowac ale wyskakiwalo mi ciagle to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybrałeś Polskę przy rejestracji? Wybierz USA. Jak mnie pamięć nie myli to był podobny problem ze zwykłym GTA IV... Trochę dziwne jakby tego nie naprawili do tej pory...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed chwila probowalem tak zrobic, ale nie ma jak ;/ nie da sie usunac polski a gdy probuje strona mi sie cofa do logowania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Usunąć? Ty nie masz nic usuwać. Załóż 2 konto... i wybierz USA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No probowalem zrobic 2 konto... ale nie pokazuja mi sie inne kraje tylko jest polska i nie da sie zmienic ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem polega na tym, że zapisując się bezpośrednio z Windows Live automatycznie przechodzisz na polską wersję strony(na której jest możliwość zapisu tylko do regionu polski).

Wejdź na stronę www.xbox.com wybierając lub zmieniając wersje na np. Stany Zjednoczone lub Wielką Brytanie, następnie wybierz Join Free lub coś takiego i będziesz miał możliwość zmiany lokalizacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...