piotras79 0 Napisano 15 Lipiec 2010 Witam Wczoraj nabyłem oryginalną wersje gry Resident Evil 5, zainstalowałem z małymi problemami grę na moim laptopie. Instalację trzeba było przerywać kilkukrotnie przez zawieszanie się płytki DVD. Po zainstalowaniu odpaliłem grę. Wykonałem testy grafiki i ustawień systemowych. Po dokonaniu korekty ustawień wszedłem do gry. Ustanowiłem profil gracza. Potem wszedłem w ustawienia, szukając ustawień klawiatury niechcący kliknąłem chyba na ustawienia pada:( Po wyjściu z opcji, każde kliknięcie następne na uruchom grę, opcje, statystyki powoduje przekierowanie na stronę początkową, do okienka „wciśnij dowolny klawisz. Odinstalowałem grę i zainstalowałem na nowo, problem nadal ten sam po kliknięciu na np. opcje przerzuca do okna początkowego. Co mogę z tym zrobić? Dodam że mam: Laptopa: Lenovo IdeaPad Y530 System: Vista Procesor: Intel® Core™ 2 Duo 2,1 GHz Przekątna ekranu: 15,4 cala Pamięć RAM: 3 GB Pojemność dysku: 320 GB Model karty graficznej: GeForce 9600M GS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 15 Lipiec 2010 Usuń pliki konfiguracyjne (o ile takie są). Pewnie znajdują się w folderze Moje dokumenty/My Games bądź coś w tym stylu (może być także nazwa gry, musisz poszukać). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras79 0 Napisano 15 Lipiec 2010 Usuń pliki konfiguracyjne (o ile takie są). Pewnie znajdują się w folderze Moje dokumenty/My Games bądź coś w tym stylu (może być także nazwa gry, musisz poszukać). OK, zobaczymy czy pomoże. A czy ktoś miał podobny problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawulon 0 Napisano 15 Październik 2010 Ja też mam lenovo i gierka śmiga aż miło .nie wiem po co przestawiać konfigurację klawiszy tym bardziej że automatycznie przestawia się na pada.Kiedy uruchamisz grę są dwie opcje :odpal z direct x9 lub x10 ja odpalam z x9 bo z dziesiątki nie chce iść.ale myślę że najlepiej odinstalować czym sensownym np.advanced system care z dogłębnym skanowaniem żeby żadnych śladów nie zostawiła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach