simonides 0 Napisano 14 Lipiec 2010 Dzien dobry. Mam pytanie: czy na moim laptopie wejdzie pewna gra - Street Fighter IV nie wiem na pewno bo mam program i pisze ze mam za słaba kartę graficzna i win 7 a ta gra na win xp i viste teraz podam moj komp PROCESOR: Pentium® Dual-Core CPU T4400 @ 2.20GHz SZYBKOSC PROCESORA: 2.19 GHz Performance Rated at: 3.285 GHz RAM: 1.9 GB Microsoft Windows 7 Home Premium Edition (build 7600), 64-bit KARTA GRAFICZNA: Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family Proszę pomóżcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 14 Lipiec 2010 Masz zintegrowaną kartę graficzną od Intela... Jedyne co powinno Ci na tym ruszyć to jakieś starsze tytuły... Wymagania Street Fighter IV: Core 2 Duo 2 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 9800 lub lepsza), 10 GB HDD, Windows Vista Stąd prosty wniosek - nie ma szans, żeby Ci to płynnie działało... Polecam przejrzeć ranking mobilnych kart graficznych: http://www.notebookcheck.pl/Mobilne-karty-graficzne-rozpiska-osiagow.1174.0.html Karta, którą posiadasz plasuje się na końcu stawki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 14 Lipiec 2010 SF IV specjalnie wymagający nie jest, a to że potrzebuje GeForce'a 9800 to lekka pomyłka. Ale i tak nie ma możliwości uruchomienia tej gry na twojej karcie graficznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawulon 0 Napisano 15 Październik 2010 Procek ok.na tej karcie nie pójdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach