anoda 0 Napisano 9 Lipiec 2010 Jak myślicie przydała by się taka funkcja w konsolach? Czy jest sens robić z nich kolejny rodzaj telefonu komórkowego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laskasub 0 Napisano 10 Lipiec 2010 Według mnie to kolejna próba zrobienia telefonu czymś, czym nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anoda 0 Napisano 10 Lipiec 2010 Trzeba się z tym pogodzić, że 3G oferuje bardzo dobrą jakość połączenia i to stwarza możliwości dla producentów. Mogą dzięki temu tworzyć np. gry sieciowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xmaster 0 Napisano 12 Lipiec 2010 W takim razie jeden producent zamiast produkować kilka urządzeń np. telefony i konsole, może wyprodukować jedno. Zwolnić część ludzi i resztę zagonić do pracy nad wypasionym combo, bo po co się rozdrabniać? Według mnie konsole nadal powinny pozostać konsolami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Płaski Smak 0 Napisano 30 Grudzień 2010 W takim razie jeden producent zamiast produkować kilka urządzeń np. telefony i konsole, może wyprodukować jedno. Zwolnić część ludzi i resztę zagonić do pracy nad wypasionym combo, bo po co się rozdrabniać? Według mnie konsole nadal powinny pozostać konsolami. W zupełności zgadzam się z poprzednikiem. Ja również nie widzę sensu łączenia jednego z drugim, bo oczywiste jest że coś na tym ucierpi. Telefon nigdy nie będzie świetną konsolą do grania, zaś konsola telefonem. Jakoś sam nie wyobrażam sobie aby połączyć to w jedną całość, zdecydowanie lepiej nadal oddzielać te dwa rozwiązania. Handheldy niech pozostaną w takiej idei twórczej jak obecnie a gracze będą zadowoleni. W zasadzie ciekawe jak prezentować się będzie nowe PSP, póki co zapowiada się bardzo obiecująco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach