biurowiecki120 0 Napisano 2 Lipiec 2010 Hej czy ta gra już wyszła? Może ktoś grał przynajmniej w pokazówkę, jakieś komentarze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xmaster 0 Napisano 2 Lipiec 2010 Nie no ta gra jeszcze nie wyszła. Jenak z tego co widać na filmikach zapowiada się naprawdę dobra zabawa:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anoda 0 Napisano 3 Lipiec 2010 Gra naprawdę będzie super. Te wszystkie elementy, które można zniszczyć w grze! Po prostu ekstra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biurowiecki120 0 Napisano 3 Lipiec 2010 Mnie zawsze zachwyca widok miasta stworzonego w tej grze - rewelacja. Ciekawe czy wszystkie budynki będą otwarte? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xmaster 0 Napisano 3 Lipiec 2010 Myślę, że wszystkich budynków nie dadzą rady otworzyć do zwiedzania, bo to by strasznie długo się ładowało. Wyobraźcie sobie to miasto i tak jest duże, a żeby wygenerować jeszcze takie pomniejsze elmenty, których są miliony, to trzeba mieć sprzęt bardzo mocny, a i tak to długo by trwało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laskasub 0 Napisano 4 Lipiec 2010 Przecież to by był ogromny świat. Jaki komp by to pociągnął? Poza tym po co ci to, najlepiej jakby zrobili przechodniów i mieszkańców budynków, a nie tylko wrogów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moskitek 0 Napisano 4 Kwiecień 2011 (edytowane) Zapraszam Was do obejrzenia jeszcze bardziej eksperymentalnego odcinku "Wrażeń". Dzisiejszy odcinek został poświęcony Crysisowi 2 oraz... mnie. Tak, tak. Postanowiłem zrobić coś nowego i mniej standardowego, niż normalne let's playe i recenzje. Podoba Wam się taki pomysł? A może nie? Zainteresuję się naprawdę wszystkimi sugestiami, którymi podzielicie się w komentarzach pod tym filmikiem. Tylko od razu zaznaczę, że nagrywałem ten materiał na kompletnym spontanie i po pierwszej w nocy. http://www.youtube.com/watch?v=zbjmLMqdOaQ Edytowane 4 Kwiecień 2011 przez Moskitek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murii 0 Napisano 27 Kwiecień 2011 Miałem okazje pograć w kilka gier na tym monitorze LG IPS236V-PN 23'' , mam nadzieję że wkrótce znajdę czas na Crisis 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach