Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
biurowiecki120

Crysis 2

Rekomendowane odpowiedzi

Hej czy ta gra już wyszła? Może ktoś grał przynajmniej w pokazówkę, jakieś komentarze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no ta gra jeszcze nie wyszła. Jenak z tego co widać na filmikach zapowiada się naprawdę dobra zabawa:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra naprawdę będzie super. Te wszystkie elementy, które można zniszczyć w grze! Po prostu ekstra :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie zawsze zachwyca widok miasta stworzonego w tej grze - rewelacja. Ciekawe czy wszystkie budynki będą otwarte?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że wszystkich budynków nie dadzą rady otworzyć do zwiedzania, bo to by strasznie długo się ładowało. Wyobraźcie sobie to miasto i tak jest duże, a żeby wygenerować jeszcze takie pomniejsze elmenty, których są miliony, to trzeba mieć sprzęt bardzo mocny, a i tak to długo by trwało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to by był ogromny świat. Jaki komp by to pociągnął? Poza tym po co ci to, najlepiej jakby zrobili przechodniów i mieszkańców budynków, a nie tylko wrogów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam Was do obejrzenia jeszcze bardziej eksperymentalnego odcinku "Wrażeń". Dzisiejszy odcinek został poświęcony Crysisowi 2 oraz... mnie. :D Tak, tak. Postanowiłem zrobić coś nowego i mniej standardowego, niż normalne let's playe i recenzje.

Podoba Wam się taki pomysł? A może nie? Zainteresuję się naprawdę wszystkimi sugestiami, którymi podzielicie się w komentarzach pod tym filmikiem. Tylko od razu zaznaczę, że nagrywałem ten materiał na kompletnym spontanie i po pierwszej w nocy. :P

http://www.youtube.com/watch?v=zbjmLMqdOaQ

Edytowane przez Moskitek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem okazje pograć w kilka gier na tym monitorze LG IPS236V-PN 23'' :D , mam nadzieję że wkrótce znajdę czas na Crisis 2 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...