anoda 0 Napisano 2 Lipiec 2010 Znacie jakiś router, który wysyła mocny sygnał? Mam w domu grube ściany, więc potrzebuję mocnego sygnały, czy ktoś pomoże? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biurowiecki120 0 Napisano 2 Lipiec 2010 Ja mam LInksys WRT54GL i u mnie spisuje się super. Nie wiem jak u ciebie sa grube ściany, ale u mnie są w starej technologii robione i działa ekstra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xmaster 0 Napisano 2 Lipiec 2010 Może zamiast kupowac drogi router, kup antenę kierunkową. To powinno załatwić sprawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gertrud 0 Napisano 2 Lipiec 2010 U siebie mam TP-Linka WR481N i spisuje się znakomicie. To chyba jeden z tańszych modeli działający w standardzie N, więc na zasięg nie będziesz narzekał w ogóle. Nie wiem jak ze stabilnością przy dłuższym działaniu, bo u mnie się go wyłącza na noc, ale przy całodniowym (i czasem kilka godzin po północy ;p) działaniu nie sprawia żadnych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dex 2 Napisano 2 Lipiec 2010 Tak jak kolega wyżej, jeżeli ma to być router do zastosowań domowych to polecam zakup jakiegoś w standardzie N + mocniejsze anteny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 3 Lipiec 2010 Asus RT-N16 - na przykład Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laskasub 0 Napisano 3 Lipiec 2010 Tak te w standardzie n powinny załatwić sprawę w normalnym domu. Chyba że mieszkasz wjakimś starym zamku, albo schronie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach