kapselek 0 Napisano 30 Czerwiec 2010 W której części The Settlers jest opcja budowania miasta ale bez prowadzenia wojen?? Kiedyś w to grałam, to była jedna z pierwszych części, nie pamiętam jednak która. Budowało się miasto odkrywając stopniowo wyspę. Wiem, że są inne gry polegające tylko na rozbudowie miast ale nie jestem miłośnikiem gier i nie bardzo sie na tym znam. The Settlets mi sie spodobala i właśnie do tej gry chciałabym wrócić. A może w każdej cześci Settlersów jest taka opcja?? Jeśli tak, to którą warto kupić? Podkreślam, że interesuje mnie tylko budowa miasta - bez prowadzenia walk. Proszę o pomoc i z góry dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 6 Lipiec 2010 Hmmm... nie jestem na bieżąco, ale praktycznie we wszystkich częściach (I, II, II, IV, ... nowsze?) masz styczność z wrogiem. Może nie na samym początku - bo teren twojego królestwa musi przylegać do królestwa wroga, ale z czasem tak. Polecam sprawdzić Settlersów II (Gold). Gra ma klimat mimo upływu tylu lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach