Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
biurowiecki120

Laptopy gamingowe

Rekomendowane odpowiedzi

Hej jak myślicie opłaca się wydać 5500 tys. za taki laptop. Interesują mnie szczególnie te z serii G Asus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że te z Serii G Asus są bardzo dobre. Jednak w tym miejscu trzeba się zastanowić czy to ma być laptop może lepiej kupić stacjonarkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę ci serię G bez problemu polecić, ale namawiam żebyś się zastanowił nad stacjonarką. Laptopy do gier są bardzo ciężkie i mało chodzą na baterii, przemyśl to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytaj sobie mój artykuł o MSI GX640, może coś Cię zainteresuje. Ogólnie jednak bardzo ciężko porównać jest desktopa z gamingowym notebookiem. Przewagę praktycznie zawsze będzie miał komputer stacjonarny. Szczególnie jeśli masz do wydania 5500 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy artykuł, porusza istotne tematy. Co do stacjonarek i laptopów, to tak ciężko je porównywać, jednak nawet jeśli laptop gamingowy jest ciężki to i tak lżejszy i poręczniejszy niż desktop.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli ktoś jest np dłuższy czas w jakimś miejscu a potem w zupełnie innym znowy przez dłuższy czas to nie bedzie woził ze sobą stacjonarki. Dlatego ludzie, którzy potrzebują wydajności i mobilności wybierają laptopy gamingowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chciałbym móc go zabrać gdzieś. Np na wakacje nad morze lub do rodziny, bo ze stacjonarką nie będę jeździł:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laptop gamingowy bedzie dla ciebie dorym rozwiązaniem. Przez większość czasu bedzie leżeć np w biurze, żeby go nie nosić w te i spowrotem bo trochę waży, a jak by co to mozna go spakować i pojechać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...