florianek 0 Napisano 9 Maj 2014 Warto przetestować trial G Data , program ten bardzo dodrze wypadł w ostatnich testach AV TEST HOME USER PRODUCTS Jan/Feb 2014 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbie85 0 Napisano 12 Maj 2014 Popieram, a poza tym co dość istotne chroni przed cyberprzestępczością i posiada kontrolę rodzicielską. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbie85 0 Napisano 26 Maj 2014 A parę dni temu wszyła nowa wersja G Data ze znakiem rozpoznawczym owczarkiem niemieckim. Ma sporo ciekawych nowych funkcji jak np. ochrona przed keyloggerami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbie85 0 Napisano 10 Czerwiec 2014 Warto ją wypróbować. Sam zrobiłem sobie ostatnio update do tego nowego pakietu i sprawdza się idealnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsisoft 0 Napisano 13 Lipiec 2014 Widać, że wiele osób nie potrafi polecić innym bardzo dobrego ( skutecznego i wydajnego ) programu antywirusowego. Polecacie albo darmowe programy, które w ogóle nie chronią ( dają złudne poczucie ochrony ), albo płatne ( popularne rozwiązania ), które tylko rzucają kasą, aby być jak najwyżej w rankingach " niezależnych " laboratoriów np. AV-Comparatives. Chcecie naprawdę porządnego, skutecznego antywirusa?? Proszę bardzo: Emsisoft Anti-Malware. Pomyślicie sobie: " A co on takiego wyjątkowego posiada, że inne programy jest wstanie przegonić? " Oprócz zwykłych sygnatur i analizy heurystycznej, posiada także analizę behawioralną ( Mamutu Behavior Blocker ), która skanuje wszystkie aplikacje pod kątem zachowań. Jeżeli jakaś aplikacja będzie próbowała wykonać jakąś groźną ( dla Naszego komputera lub prywatności ) operację, zostanie zablokowana, a użytkownik zostanie o tym zdarzeniu poinformowany. Emsisoft Anti-Malware oferuje także bezpieczne surfowanie po zasobach internetu. W razie wykrytego zagrożenia, zablokuje je i poinformuje użytkownika. To rozwiązanie posiada także dwa silniki skanujące ( Bitdefender i Emsisoft ), dla jeszcze lepszej skuteczności. Emsisoft Anti-Malware chroni przed wszystkimi, znanymi oraz nieznanymi zagrożeniami: od robaków, wirusów, trojanów zaczynając - a na keyloggerach, backdoorach i rootkitach kończąc. Nawet ochroni przed ransomware ( programy blokujące cały komputer ) np. Weelsof, Urausy, Cryptolocker etc. ( „ wirusy Ukash „, „ wirusy policyjne „ ). Wykrywa także PNP / PUP, czyli wszystkie, potencjalnie niepożądane programy, które instalują się wraz z innym oprogramowaniem użytkowym, w celu: podmiany strony startowej w przeglądarce, dostawcy wyszukiwania oraz dodania paska narzędziowego. Chroni także przed exploitami i zagrożeniami 0-day ( luki w oprogramowaniu, szczególnie popularnym ( IE, Java, Adobe ), w którym nie pojawiła się jeszcze łatka, od producenta ). W dużym skrócie: Emsisoft Anti-Malware wykrywa wszystko, co zagraża komputerowi lub Naszej prywatności. Jeden z najlepszych, o ile nie najlepszy program zabezpieczający Nasze, cyfrowe życie. Maksymalna ochrona, przy niskim zużyciu zasobów. Osobiście polecam przetestować to rozwiązanie. Tylko uwaga! Jeżeli przetestujecie, nie będziecie chcieli wrócić potem do Waszych, wcześniejszych programów antywirusowych - żeby potem nie było, że nikt Wam o tym nie powiedział Miłego surfowania po zasobach internetu z Emsisoft Anti-Malware http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/?id=10053358 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sernik13 0 Napisano 23 Marzec 2015 (edytowane) AVG antyvirus jeszcze mnie nie zawiódł mimo że mam teraz Kasperskiego http://www.szczelne-szamba-betonowe.pl/ Edytowane 6 Lipiec 2015 przez sernik13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magnific 0 Napisano 23 Marzec 2015 Comodo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mistrz111 0 Napisano 15 Maj 2015 Ze względu na to, że Avast jest bezpłatny, miałam go długo. Teraz zmieniłam komputer i mam AVG antywirus, też daje rade. Każdy musi sam zdecydować co chce i brać za to odpowiedzialność, czy darmowy antywirus czy płatny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Python 0 Napisano 29 Maj 2015 (edytowane) AVG antywirus tak nie męczy pamięci ram parapety mazowieckie Edytowane 6 Styczeń 2016 przez Python Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schneider44 0 Napisano 1 Sierpień 2015 Czy avast to rzeczywiście takie dno? Wczoraj go kupiłem..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snuffmajster 0 Napisano 10 Sierpień 2015 Od siebie mogę polecić Avirę i pakiet Comodo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowal.adamus 0 Napisano 10 Sierpień 2015 Miałem niedawno pakiet comodo, ale mi nie odpowiadał. Teraz używam Baidu Antivirus i jestem zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dellmaniak 0 Napisano 11 Sierpień 2015 Baidu śledzi użyszkodników :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarkis 1 Napisano 25 Wrzesień 2015 Comodo jest super, choć ostatnio nie mogłem włączyć Chrome'a, gdyż się gryzł z HIPSem i trzeba było dodać do listy wyjątków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrek 0 Napisano 16 Październik 2015 Ja ostatnio jechałem ciągle na Avascie chyba tak z cały rok ale puszczał mi strasznie malware czy inne syfy trochę mnie to zdenerwowało bo dostawałem praktycznie non toper blue screen. Jak nie to to jeszcze mi się przeglądarki wieszały wyłączały i tak było w kółeczko więc postanowiłem zainwestować w konkretny antywirus i zainwestowałem w nod 32 bardzo dobry polecam można spróbować wersje testową. Kiedyś pamiętam testowałem jeszcze jeden chyba to była G data ten to akurat nie puszczał tych robaków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irek.M 0 Napisano 21 Październik 2015 Ja korzystałem długi czas z Avasta, ale niestety nie chronił on komputera tak, jak powinien i po pewnym czasie do systemu tak czy inaczej przedostały mi się wirusy i moim zdaniem to warto zainwestować parę groszy i zakupić jakiś podstawowy program antywirusowy, bo moim zdaniem to przede wszystkim bezpieczeństwo, a kupujemy taki antywirus na rok i przez długi czas naprawdę nie martwimy się , że nasz komputer zostanie zainfekowany:) Ja razem z laptopem otrzymałem darmową wersję McAfee i byłem bardzo zadowolony do tego stopnia, że postanowiłem przedłużyć subskrypcję, a więc mogę z czystym sumieniem ten właśnie program polecić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rocasu 0 Napisano 9 Listopad 2015 Ja używam aktualnie Avasta i jestem z niego bardzo zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarkis 1 Napisano 19 Listopad 2015 G Data niestety płatny. Ale mam Comodo + Malwarebytes i jest czysto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genia 0 Napisano 26 Listopad 2015 (edytowane) jestem użytkownikiem internetu już z 10 rok i powiem szczerze, że po tylu latach doszłam do wniosków, że najlepiej jest bez antywirusa, sama zapora, a jak komputer zacznie przymulać to się po prostu robi format dysku. Nie wiem co wy na to ,ale takie są moje spostrzeżenia. Tyle komentarzy dziwnych już na ten temat się naczytałam, że odechciewa mi się iść do pracy w http://s2artstudio.com tak na dobrą sprawę ;p Nie ma moim zdaniem złotego środka. Edytowane 1 Kwiecień 2016 przez Genia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mulozo 0 Napisano 26 Listopad 2015 Polecam pobrać Kasperskiego w wersji Tial na 30 dni. Ale mamy wszytkie jego funkcjie plus oczywiście orginalną bazę danych wirusów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slawkobo82 0 Napisano 14 Grudzień 2015 ja mam avasta i sprawdza się bardzo dobrze na moim komputerze. Dodatkowo korzystam tylko z zaufanych stron. Nie czytam wiadomości nie wiadomego pochodzenia i nie mam problemów z wirusami albo innymi zagrożeniami. Trzeba być świadomym użytkownikiem internetu. Kiedyś miałem Nortona na komputerze. Nie tylko spowalniał mi komputer ale również przepuszczał wirusy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phenom 0 Napisano 27 Grudzień 2015 Polecam ESETa lub Comodo + malwarebytes + odpowiednio skonfigurowany backup + wyrzucenie flasha...i uzywanie jak najmniej typowych programów np. do pdfów... naprawa komputerów kraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrMatejko301 0 Napisano 27 Grudzień 2015 (edytowane) Używałam Avasta, ale jestem zawiedziona. Nawet wersją płatną. Teraz korzystam z pakietu Iobit i jestem bardzo zadowolona. Avg też nie jest zły. kosmaczewski.eu Edytowane 11 Maj 2016 przez PiotrMatejko301 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurkawodna 0 Napisano 2 Marzec 2016 na krótką metę lepszy darmowy niż żaden ja osobiście używałem avg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hhenryk88 1 Napisano 23 Marzec 2016 Ja już od wielu lat korzystam z Avasta - moim zdaniem to najlepszy darmowy antywirus na rynku. Dodatkowo mam jeszcze zainstalowanego Spybota, do ochrony przed robakami, jak keyloggery, dialery, czy konie trojańskie - to świetne narzędzie, w dodatku darmowe, tutaj http://www.mamkomput...nie-trojanskie/ jest artykuł o tym programie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach