laskasub 0 Napisano 23 Czerwiec 2010 Mam problem ostatnio komp często mi się resetował i sypał, ale chkdsk ciągle sam się anulował. Więc spróbowałem wymusić z konsoli ale też został automatycznie anulowany, czy ktoś może wiedziec jaki jest problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anoda 0 Napisano 23 Czerwiec 2010 Może masz system zwalony, albo coś. Jak bym wymusił z konsoli odzyskiwania na płycie instalacyjnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laskasub 0 Napisano 24 Czerwiec 2010 (edytowane) Nie wiem jaki jest problem. Jednak z tym co miałem mogę polecić to co napisał anoda. Ja próbowalem na wszelkie możliwe sposoby i dopiero z konsoli odzyskiwania poszło. Więc dzięki za pomoc. Edytowane 26 Czerwiec 2010 przez laskasub Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 24 Czerwiec 2010 jak fajnie jak użytkownicy sami rozwiązują swoje problemy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anoda 0 Napisano 1 Lipiec 2010 Czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze - spróbuj przeinstalować system. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach