Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Wanderer7

Gry online, na żywo z komórki?

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie jakieś gry online na komórkę?

Cześć! Postanowiłem otworzyć ten temat ponieważ niedawno znalazłem w sieci program MOBIKS - jest to aplikacja, ktora umożliwia granie online w popularne gry (karcianki, szachy ect..) z poziomu (uwaga!) telefonu komórkowego... Nigdy wcześniej nie spotkałem się z taką możliwością - pytanie do Was - czy zetkneliscie sie kiedys z grami online na komórkę? Telefonu też nie mam jakiegoś super bo mam se k770i - a wszystko ciekawie chodzi..

Mam nadzieje, ze temat otwieram w odpowiednim dziale ..

pozdrawiam i czekam na odpowiedzi - ew. na wasze opinie/komenty odnośnie Mobiksa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja spotkałem się z komórkową wersją gry Tibia ;p . Jest dość dużo gier wykorzystujących także bluetooth. Nigdy nie przepadałem za grami na telefon, bo według mnie komórka powinna służyć do rozmawiania czy pisania smsów, ewentualnie do gg. Na bardziej zaawansowane telefony typu np. htc hero jest cała masa programów i gier, także tych online'owych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie przepadałem za grami na telefon, bo według mnie komórka powinna służyć do rozmawiania czy pisania smsów, ewentualnie do gg

Dla mnie takie rozwiązanie jest idealne - przykład - za studenckich czasów siedziałem ciągle na kurniku - biłem rankingi itd.. Później była obrona, praca, życie w biegu a po powrocie nic mi sie juz nie chcialo a zwlaszcza pograc :) Ale za pomocą tego Mobiksa pykam sobie np. na przystanku, w autobusie, pociągu ect.. gdziekolwiek mam czas i ochote... Nie moge sie juz doczekac kiedy wejdą kolejne gry...

pozdraiwam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo jest całkiem spory wybór gier, które działają przez bluetooth, ale chyba raczej mniej takich online, ja jeszcze z takimi się nie spotkałem. Hej możesz dokładniej napisać jak ten programik działa bo wydaje się bardzo interesujący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...