Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
theqatrick

Brak moderatorów...

Moderatorzy i inne rangi  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za?

• Tak
      2
    • Nie mam zdania
      0
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Dopiero co jestem na forum i sorki, że już się tak integruje, ale jestem doświadczonym forumowiczem i wiem, że przydatne są rangi typu: Moderator. Mam konta na wielu forach i wiem, że brak rangi Moderator jest nieodpowiedni. No sorki, ale na prawdę to forum jest małe, a widać brak modów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co to za uwagi? Mimo, że jestem adminem głównie zajmuje się moderacją...

Ogólnie temat z... wzięty... I czego niby dotyczy ta ankieta? Jestem za czym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

theqatrick, w czym według Ciebie objawia się ten "brak" moderatorów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moderatorzy powinni wykazywać się dobrom znajomością ortografi, być wiernie oddanymi forum, poświęcać min. 2 godz. dziennie forum, a tak tutaj nie jest... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Statystyki prowadzisz? <_>

Nadal nie rozumiem sensu tego wątku... 9 postów na forum... (mało znaczących... - większość w tym topicu) i oceniasz ludzi, którzy prowadzili wiele dyskusji, napisali wiele odpowiedzi?

Żeby móc narzekać należy samemu coś wnieść...

Kolejna sprawa - topic nie w takim miejscu jak trzeba - przenoszę..

Ciągle brak odp. na temat ankiety... Popraw to, bo czerwona lampka mi się zapala jak widze kolejny śmieciowy temat... i ostatnio nie mam już ochoty bawić się w ostrzeżenia - skoro znasz regulamin (w końcu zaakceptowałeś go rejestrując się na forum) to musisz liczyć się z odpowiednim traktowaniem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co moderatorzy, skoro użytkowników nawet nie ma? Tu się po prostu totalnie nic nie dzieje na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moderatorzy powinni wykazywać się dobrom znajomością ortografi, być wiernie oddanymi forum, poświęcać min. 2 godz. dziennie forum, a tak tutaj nie jest... :(

Masz jakieś zastrzeżenia, bo jestem już chyba kolejnym użytkownikiem który nie rozumie celu tego topicu. Chcesz zostać modem? W ankiecie mamy na ciebie głosować? To forum nie ma za dużo aktywnych użytkowników, toteż nie potrzeba 20 aktywnych moderatorów, by był porządek. Zwiększy się liczba użytkowników to może będzie potrzeba większej liczby moderatorów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet śladu żałoby nie widać, widać portal kładzie już na wszystko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no tego jeszcze nie było... zakładać topic, czy dostane moda? Kpisz? ZAMYKAM!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...