Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
KryniowaD

Laptop do ok 4.5 tyś.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanko dotyczące laptopa. Jakiego polecali byście laptopa potrzebnego do gier, filmów i różnych internetowych spraw. Zależy mi na tym żeby miał: dużo miejsca na dysku, mocny procesor, pożądną grafike, poniżej 17 cali, fajnie też gdyby mial wewnętrzny bluetooth. Z kasą to najlepiej do maksymalnie 5000zł.

Potrzebny jest mi także drugi taki też w miare dobry, głównie do gier do jakiś 3500 zł.

Najchętniej to coś typu HP pavilion, chodzi mi o wygląd :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pavilionów nie polecam, jak już taką gotówkę inwestować to zdecydowanie coś bardziej trwałego i z lepszą opinią. Druga kwestia - dziwnie dobrane kwoty. Laptop do gier tańszy od tego do multimediów? Chyba na odwrót?

Inna kwestia - na co 2 komputery? Chyba się nie rozdwoisz? Jeden a dobry powinien wystarczyć...

Sprawdź:

TOSHIBA QOSMIO F60-10H (PQF65E-00501LPL)

SONY VAIO VPC-F11M1E/H (VPCF11M1E/H.EE9)

MSI GT640-028PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drugi laptop dla młodszego brata chcialem ( do gier nie takich jak gta 4 tylko do gier z małymi wymaganiami :P <jakieś simsy czy coś> )

sorki że tak mieszam ale z pieniędz mi to tak do 4000 tyś max 4300zł

a ten drugi do 3 tyś

I przy okazji dobrze jakby te laptopy mialy pilociki :P

Edytowane przez KryniowaD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A po co ci lapek do filmów i gier?? Nie możesz sobie za tyle forsy sprawić stacjonarnego? Szkoda by mi było ładować w pudełko. Chyba że nie masz miejsca w chacie i lubisz często wyjeżdżać? Takie multimedialne to polecam raczej te 2 Toshiba Qosmio F60-12U 15,6", Lenovo Y550. Albo luknij jeszcze na http://www.ceneo.pl/Laptopy;004+slaptopy

Edytowane przez Kusibaba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor

Napisany 8 kwiecień 2010, 17:28

chyba trochę nieaktualne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...