lipny32 0 Napisano 16 Marzec 2010 niedawno pobrałem gun metal i wyskakuje mi po instalacji gry taki error (Unsupported graphic card) proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 16 Marzec 2010 Naprawdę całe mnóstwo informacji... może byś tak łaskawie napisał jaka konfiguracja komputera + jaki system operacyjny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipny32 0 Napisano 17 Marzec 2010 windows xp 3,5 ghz karta 32 mb nvidia tnt riva karte zmieniłem 4 miechy temu bo sie zjarała nowa ale suffering ttb łazi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 17 Marzec 2010 Oo.. Riva TNT do pasjansa ok , ale pograć na tym nie pograsz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 21 Marzec 2010 na TNT2 128 odpaliłem neverwinter nights 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach