Qba 4 Napisano 4 Marzec 2010 Heja, piszę tutaj bo nie mogę sobie poradzić. Może Wy wiecie i pomożecie Szukam podkładów muzycznych do różnych piosenek (płatne/niepłatne zero różnicy), problem jest w tym, że wszędzie są podkłady całe, tzn nagrane wszystko bez wokalu. A ja poszukuję podkład, żeby było wszystko prócz wokalu(no moze być ewentualnie) i oprócz GITARY (to najważniejsze)!! Zna ktoś może jakąś stronę, z której mógłbym takie coś ściągnąć? pozdro dla Was PC Centre Wasz Qba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
TomTom 10 Napisano 4 Marzec 2010 Cosik takiego- można sobie samemu "składać" niestety płatnie. I Możesz przejrzeć jeszcze te(jak byś już nie znał): /www.guitarbt.com www.guitarbackingtrack.com choć z tego co wysłuchałem jest tu gitara, ale możliwe że nie na wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 5 Marzec 2010 Cosik takiego- można sobie samemu "składać" niestety płatnie. I Możesz przejrzeć jeszcze te(jak byś już nie znał): /www.guitarbt.com www.guitarbackingtrack.com choć z tego co wysłuchałem jest tu gitara, ale możliwe że nie na wszystkich. Dzięki wielkie!! Ta strona >>www.guitarbt.com<< okazała się super przydatna!! Nie ma tutaj wokalu. Jest gitara, ALE jest tylko gitara rytmiczna nagrana Czyli super, bo można spokojnie gitarę prowadzącą grać Nie wiem jak z innymi utworami, w których jest tylko jedna gitara oryginalnie, ale przejrzę to potem Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi