Juksu1983 0 Napisano 26 Luty 2010 Witam... Mam Pewien problem za 2 dni konczy mi sie licencja Windows Slyszalem A nawet Dawno temu mialem Pewien Program ktory przeduza Windowsa o 30 dni Potrzebuj Tylko Nazwy Tego Programu Bardzo mi Zalezy Z Gory Bardzo Dziekuje! // Nazywaj tematy po ludzku! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 26 Luty 2010 Jeśli się nie mylę musisz tylko dokonać aktywacji systemu z dołączonym do zakupionego systemu/komputera* CD-Keyem. Nie znam programu o którym mówisz, ale nawet gdyby takowy istniał jego użycie było by nielegalne z racji iż wykorzystałeś już okres testowy. * chyba że zakupiłeś komputer bez systemu i ten był jedynie preinstalowany na okres testowy, wówczas pozostaje kupno takowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D154573R 1 Napisano 26 Luty 2010 Po instalacji system Windows Vista/Windows 7 działa bez klucza przez 30 dni. Można czas działania systemu wydłużyć do 120 dni. Klikamy Start\Wszystkie programy\Akcesoria, następnie klikamy prawym klawiszem na Wiersz polecenia i wybieramy Uruchom jako administrator | Kontynuuj. Później wpisujemy slmgr -rearm i uruchomiamy ponownie komputer. Czynność tą możemy wykonać tylko 3 krotnie. Czyli maksymalny czas działania systemu 120 dni. Google prawdę Ci powie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach