kasienka20 0 Napisano 28 Styczeń 2010 Witam. Dostałam laptopa Toshiba Satellite a505-s6980 4GB RAM Dysk 500GB Intel Core 2 Duo 64bit. Jest na nim tylko jedna partycja na ktorej jest wgrany Windows 7 oczywiscie wszystko jest po angielsku chcialam przedzielic dysk na wiecej partycji i tu zaczynają sie schody niestety niewiem jak to zrobic bez ponownego wgrywania systemu :/ najpierw chcialam wgrac spolszczenie no i zeby to zrobic trzeba podmienic pliki w Program Files i tu tez mam problem bo mam dwa foldery: Program Files i Program Files (86x) ... no to dalam sobie spokuj... Chcialam zainstalowac program GParted no ale mi sie nie udalo bo potrzebny mi do tego Daemon lub Alcoho120% ktore nie dadza sie zainstalowac poniewaz gdy instaluje i robie reboot to znow wyskakuje mi ten sam komunikat o restarcie niewiem juz co robic... wgrac xp i podzielic partycje?? Pomozcie mi please... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 28 Styczeń 2010 Partition Magic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach