Dżuma 0 Napisano 7 Styczeń 2010 (edytowane) To może zacznę też PS3? Ostatnio zamówiłam sobie Bayonettę i strasznie mi się podoba zapowiedź tej gry. Macie? Jest się wiedźmą, która rozwala potwory przebrane za anioły. W trakcie spektakularnych walk, kiedy Bayonetta odnosi rany traci też całkiem sporo...ubrania;) Gra kosztowała dwie stówki ale wydaje mi się, że totalnie warto je wydać, zresztą w tym sklepie i tak jest tańsza niż gdziekolwiek indziej. Oto trajler: Edytowane 9 Styczeń 2010 przez Dżuma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cien 0 Napisano 8 Styczeń 2010 Dużo trochę, ja bym się jednak zastanowiła, zanim wydałabym taka kasę. Często kupuje sobie gry, ale staram się wynajdywać okazje cenowe, żeby nie przesadzić. Ostatnio znalazłam na [reklama w naszym serwisie jest płatna!] kilka fajnych gier w bardzo przyzwoitych cenach. Jeżeli ktoś zamawia gry, to warto zajrzeć na ich stronkę, bo maja naprawdę dużą ofertę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adonai 0 Napisano 16 Czerwiec 2010 Dokładnie lepiej szukać okazji cenowych. BO jak się kierujesz tylko tym że rozbierają główną postać to po co wydawać grubą kasę na striptis, jak można mieć taniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
żabcia123 0 Napisano 24 Kwiecień 2014 Ja znalazłam kilka ciekawych gierek oczywiście na konsoleigry.pl, ostatnio nawet na xbox zakupiłam w niskiej cenie bardzo fajnych gierek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karstyl 0 Napisano 24 Sierpień 2016 Ja polecam Asassina:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach