mihau 0 Napisano 4 Styczeń 2010 Witam Jakiś czas temu kupiłem grę Far Cry 2, gra bardzo sie cięłą i wymieniłem komputer na lepszy, a teraz gdy wkładam płytę do napędu nic się nie wyświetla jakby jej wogóle nie czytało tylko słychać przerywane "warczenie" komputera. Z płytą napewno nic nie jest źle. Proszę o pomoc, co mam zrobić ?? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 4 Styczeń 2010 Podaj podzespoły komputera(procesor,RAM, karta graficzna itd.). Czy napęd czyta poprawnie inne płyty CD/DVD? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mihau 0 Napisano 4 Styczeń 2010 napęd wszystko czyta (oprócz far cry 2). procesor: AMD Athlon X2 245 2.91 GHz 2 GB RAM karta graficzna: NVIDIA GeForce 9800 GT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 5 Styczeń 2010 Jeżeli wiesz, że płyta jest sprawna to zrób jej kopie na innym komputerze lub obraz i odtwórz go np. Daemon tools. Przeczyść też może swój napęd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach