murii 0 Napisano 4 Styczeń 2010 Co myślicie o tej usłudze hostingu ? http://k2hosting.pl/default.aspx Przymierzam się do tego e-zakupu i to rozwiązanie dość mi się spodobało. Jakieś rady przestrogi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RuceX 0 Napisano 4 Styczeń 2010 Gdzieś na ich stronach można znaleźć specyfikacje serwerów? Coś nie mogę znaleźć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murii 0 Napisano 6 Styczeń 2010 Hymm wydaje mi się że gdzieś to widziałem na ich stronie. W każdym razie z tego co pamiętam wygląda to tak : serwerowa infrastruktura zbudowana na HP BladeSystem, macierze dyskowe HP StorageWorks , a do wirtualizacji używają VMWare ESX Enterprise. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 1 Luty 2010 K2 to dobra firma, jednak hosting u nich będzie pewnie kosmicznie drogi Sądząc po opisie, nie jest to mainstreamowa oferta - przygotowana jest raczej dla wymagających klientów. Z resztą fakt hostowania RedDot CMS w systemie software-as-service wiele mówi o propozycji K2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murii 0 Napisano 3 Luty 2010 Tak zgadza się z tego co czytałem to ten hosting to coś dla ludzi którzy wiedzą czego szukają i mają zasobny portfel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach