caslonc 0 Napisano 26 Grudzień 2009 Na wstępie zaznaczę, że jestem kompletnym laikiem. Mam problem z połączeniem kilku części podzielonego filmu w całość. Otóż kiedyś przez własną głupotę musiałam wybrać program AllPlayer do otwierania plików z rozszerzeniem .003 i teraz wszystkie takie pliki są przypisywane do tego programu. Ściągając np. 8 części podzielonego pliku (np. hjsplit) tylko trzecia część jest niby "rozpoznawana" przez co nie mogę połączyć ich w całość. Próbowałam usunąć RegCleaner'em wszystko co miało w nazwie .003: - Typ pliku: .003:003_auto_file - Rozszerzenie powłoki: 003_auto_file: Open - Rozszerzenie powłoki: 003_auto_file: Play I właściwie oprócz tego iż plik .003 stał się niezidentyfikowany (chociaż nadal posiada ikonę AllPlayer'a) to nic to nie dało Moje pytanie brzmi: co powinnam zrobić, aby powrócić do ustawień domyślnych tego pliku, czyli przed zamianą go na otwierany przez AllPlayer'a? Mam system: Windows Xp -jeśli to robi różnicę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 26 Grudzień 2009 Najprostszą metodą bedzię chyba przypisasnie wszystkich plików z rozszerzeniem typu .003 do hjsplit-a, robisz to PPM>>Właściwości>>Klikasz na przycisk "zmień" obok otwórz za pomocą>> W oknie klikasz przeglądaj odszukujesz plik hjsplit.exe i powinno być ok. Musisz tak zmienić program to każdego rozszerzenia który był otwierany z pomocą ALLPlayera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caslonc 0 Napisano 30 Grudzień 2009 Dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach