Morti 0 Napisano 20 Grudzień 2009 Witam,mam problem z dźwiękiem w systemie Windows 7.Mam podlaczaone glosniki Logitech X-230 i sluchawki firmy Media Tech.Na Win XP moglem odtwarzac muzyke jednoczesnie przez dwa urzadzenia,gdy zmienilem system nie moge jednoczesnie odtwarzac muzyki.:@ W jednym urzadzeniu muzyke slychac,w drugim nie,po wlozeniu kabelkow w odwrotne wejscia to w pierwszym nie slychac ,w drugim slychac.Mam sterowniki do plyty glownej (karty dzwiekowej).Podzespoly sa w 100% sprawne,dzialaja pojedynczo,natomiast razem na 7-nie. a) Konfiguracja w której działają tylko głosniki. Konfiguracja w ktorej dzialaja tylko sluchawki + mikrofon. Proszę o pomoc i rady związen z tym problemem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 20 Grudzień 2009 X-230 to chyba tylko 2.1? Po co więc masz ust. 5.1? Żeby działały przednie wyjścia i głośniki kliknij zaawansowane ust. urządzęń w prawym górnym rogu i ustaw odp. opcję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morti 0 Napisano 21 Grudzień 2009 Niestety Twoje ustawienia nie pomogły ,jeśli ktoś ma ten sam problem umieszczam pod spodem rozwiązanie: Windows 7 automatycznie przesyła sygnał do urządzenia które było podpięte jako pierwsze, możesz to zobaczyć poprzez kliknięcie ikonki głośniczka w trayu, spóbuj ustawić zarówno na słuchawkach jak i głośnikach opcje "głośniki przednie", kliknąwszy w panelu Realteka na gniazda do których podłączone są urządzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach