Morti 0 Napisano 18 Grudzień 2009 Witam,postanowiłem ,że zakupię Windowsa 7,lepszego następcy epickiego XPka.Mam natomiast wątpliwości - jak wygląda przeniesienie plików i ustawień ? Chciałbym przenieść filmy/muzykę/gry (aplikacje),żebym nie musiał instalować pokolei wszystkiego od nowa.Jest jakiś program,żeby to bezproblemowo wykonać?Proszę o porady z tym związane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RuceX 0 Napisano 19 Grudzień 2009 Na stronach Microsoftu - http://technet.microsoft.com/en-us/windows/dd671583.aspx znalazłem jakiś videotutorial - Migrating from Windows XP to Windows 7 Learn how to use the User State Migration Tool (USMT) to migrate user files and settings from Windows XP to Windows 7 using a default installation. Tutorial jest z kwietnia, a więc bazuje na wersji RC Windowsa 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morti 0 Napisano 20 Grudzień 2009 (edytowane) Problem zalatwiony,dziekuje za sugestie. Edytowane 20 Grudzień 2009 przez Morti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach