andzia 0 Napisano 19 Listopad 2009 Mam laptopa i poblem z laczeniem sie z internet. Mamy 6Mbit i 3 komputery ale tylko ja mam problem z laczeniem sie z netem. Mowili mi ze moze to byc problem spowodowany tym, ze inni sciagaja jakies pliki z neta. Ale niestety nawet jak 2 pozostale sa wlaczone to moj laptop nie moze sie polaczyc z internetem . Normalnie jak sie lacze to "Dodtep; Lokalne i Internet " a jak mam problem to "Dostep:Ograniczony" Oprucz tego jak ejde na rozwiazanie problemu to kaza mi strawdzic czy jestem a odpowiedzniej odleglosci od routa albo czy mam routr jest dobrze podlaczony . Nie laczy mnie przez chwile nawet godziny po czym nie wiadomo zkad mam ideale polaczenie . Moze mi ktos pomoc jak zrobic aby caly czas miec idealne polaczenie ? Aby mnie waczylo z internetem . Dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RuceX 0 Napisano 19 Listopad 2009 Rozumiem, że gdy pozostałe laptopy nie są podłączone do sieci, Twój działa? Próbowałaś maksymalnie zbliżyć laptopa do routera? Jaki to router? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andzia 0 Napisano 19 Listopad 2009 Wlasnie ze nie tylko . Dzis np tylko moj chodzil i nie moglam sie polaczyc z netem . Raz nie widzial mojej sieci a pozniej ja widzial mialam na pelen dostep ale z ograniczona dostepczoscia tak ze nie moglam sie polaczyc z netem . Po jakiejs godz znow wlaczylam laptopa i bez problemu zlapal siec i chodzi bez problemu . Jak chodzi o router to dostalismy go od operatora sieci z ktorej kozystamy. Szybciej mielismy inny i tez pojawialy sie te probemy ale nie w takim stopniu ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach