Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
siwyAK

Dobry telefon do 500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że mój telefonik powoli odmawia posłuszeństwa chciałbym Was drodzy forumowicze poprosić o radę w wyborze telefonu w cenie do 500 zł. Oczywiście nie chodzi mi o telefon z salonu, bo raczej zbyt rozbudowanych funkcji za tą cenę posiadać on nie będzie. Czekam na Wasze pomysły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki miałeś wcześniej telefon i czego oczekujesz od nowego?

Ja zastanawiałbym się nad Sony Ericssonem K800i

Aparat 3,2, bluetooth, irda, karty micro stick.

Tylko ekranu dotykowego nie ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój obecny telefonik to wiekowa już nokia 6680. Była niezawodna przez bardzo długi czas. Ogólnie preferuję telefony z symbian os, ale mogę przekonać się do czegoś nowego. Do tej pory właściwie tylko ta marka dla mnie istniała ;p z przerwą na motorolę (przerwy tej zbyt dobrze nie wspominam).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam k800i i jestem zadowolony.

Skoro preferujesz Symbiana, to powinieneś poczekać na kogoś, kto używa Nokii. Ja z Nokii nigdy nie korzystałem i nie mogę polecić Ci żadnego telefonu tej firmy.

Myślę, że powinieneś wybrać odpowiedni telefon na http://www.nokia.pl/produkty i poszukać opinii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym się zorientować co sądzicie o telefonach LG? Szczególnie o tych z dotykowym wyświetlaczem. Czy są warte uwagi? Bo może jednak skuszę się na coś innego niż Nokia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor

od LG ja od lat trzymam się z daleka ze wszystkimi produktami

czego oczekujesz od telefonu? czy koniecznie nowy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie nowy bo nowy za 500 zł to zachwycający nie będzie. Głównie długo trzymająca bateria, jakiś porządny wyświetlacz, dobrze by było gdyby można było obejrzeć jakiś film divx (ja na swoim tel po przeskalowaniu do niższej rozdzielczości i odpowiednim programie nie miałem z tym problemu), porządny odtwarzacz mp3, symbian lub pochodne od tego systemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor

nokia n95 ? poszukaj na allegro bywaja dobre ceny + jak zrobisz odbiór osobisty masz pewnosc ze wszystko ok

p.s. długo trzymająca bateria stoi w sprzeczności do mozliwosci telefonu ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SE k800i to stary klocek może Nokia n80 albo nie wiem ja mam SE w580i WALKMAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

tia bleblacie, gość nie napisał czy telefon ma być na kartę, czy na abonament? A wybór jest tak wielki jak pół kosmosu włącznie z drogą mleczną! Niech się określi! (abonament, karta, mix)!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

tia bleblacie, gość nie napisał czy telefon ma być na kartę, czy na abonament? A wybór jest tak wielki jak pół kosmosu włącznie z drogą mleczną! Niech się określi! (abonament, karta, mix)!

Założyciel tematu wyraźnie napisał, że nie chcę telefonu z salonu i to że nic nie mówił czy chce na karte czy na abonament świadczy raczej że chodzi o sam telefon.

Może Nokia E66 mam poprzednika E65, który nieźle muli, ale w nowszym modelu już to poprawiono, a możliwości i funkcji mu nie brakuje.

Edytowane przez TomTom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście proponuję ci Sony Ericsson G900. Naprawdę bardzo dobry telefon jak za tą cenę. Posiada system UIQ 3.0, może nie za bardzo popularny ale jest dużo programów na niego i ciągle są dodawane nowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...