suuchy 0 Napisano 3 Listopad 2009 (edytowane) Witam jestem tu nowy i nie chcem sie wymądrzać wiec jesli nie chcesz mi pomoc to mnie olej poprostu. Przechodzimy do sedna sprawy szukałem na necie google iyp w poszukiwaniu jakiejs super rajdówki na te czasy jak nigdys byl COLIN 2 ale nic nie znalazlem prócz colina 2005 ale to jest słabe(grafika) Dlatego mam prosbe aby ktos mi polecil jakas czysto rajdowa gre w kotra mogl bym sobie pograc, poniewaz od pewnego czasu mam nie odparta chcec pojezdzic sobie rajdowym autem ;d Wszystkie propozycjie mile widziane mysle ze ten temat przyda sie wileu osoba wiec mysle ze jest wart uwagi Edytowane 3 Listopad 2009 przez suuchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 3 Listopad 2009 Rajdówek jest dużo, z trudniejszych polecam Richard Burns Rally(choć grafika może Ci przeszkadzać) z nowszych możesz się przyjrzeć Colin McRae: Dirt 1 i/lub 2. Z też fajnych off-roadów to "Pure" tyle że tu już motocykle i quady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suuchy 0 Napisano 3 Listopad 2009 oki dzieki sprawdze wszystkie i sie odezwe czy fajne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach