Qba 4 Napisano 29 Wrzesień 2009 (edytowane) Niech mi ktoś pomoże/wytłumaczy bo mnie może coś zaraz trafić. Mam taki oto problem z Operą. Zdarza się, że klikając czy to w jakiś link czy cokolwiek po prostu nic się nie dzieje. Strona jest biała, nic się nie ładuje. Dopiero muszę cofnąć i jeszcze raz kliknąć w to samo, a czasem jeszcze raz i dopiero działa. Albo klikając pokazuje rożne błędy, errory itp i znowu muszę zrobić to samo, czyli cofnąć się i kliknąć jeszcze raz i wtedy wchodzi. Niech mi to ktoś wytłumaczy bo zwariuje z tym. U ojca na komputerze nie było nigdy takich problemów... więc może coś mi Opere blokuje? Inie pisać mi: "zmień na Firefoxa" bo nie o to pytam, dziękuje! Edit: Po wyłączeniu Kerio jakby nagle problem zniknął, ale nie chce mi się wierzyć, że to Kerio bo używam go od nie pamiętam kiedy i zawsze normalnie Opera chodziła. Edit2: Wcale nie chodzi lepiej... W ogóle niby się strony ładują ale nie do końca, albo brakuje paru obrazków i się nie wyświetlają albo niby jest strona w porządku a jakby cały czas doczytuje jakiś element. Edytowane 29 Wrzesień 2009 przez Qba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RuceX 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 Jaką masz wersję Opery? / Czy problem występuje gdy masz włączony tryb turbo, czy cały czas? Narzędzia --> preferencje --> zaawansowane --> przeglądanie --> ładowanie stron - wyświetlaj na bieżąco Masz włączone ciasteczka? Jakie błędy wyskakują? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 29 Wrzesień 2009 (edytowane) Opera 10, na Operze 9.xx było tak samo, ciasteczka włączone, błędy różne: nie może połączyć się z serwerem, nie ma takiej strony, wszystkie jakie dotąd widziałem, ale najczęściej nie dzieje się nic, klikam i stoi w miejscu. Turbo wyłączone - ale to nic nie zmienia. Edytowane 29 Wrzesień 2009 przez Qba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RuceX 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 Spróbuj dodać jeszcze wyjądek dla Opery w firewallu. Jak to nie pomoże, to przeinstaluj Operę. Takie pytanie: korzystasz z proxy? Jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy, to napiszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 29 Wrzesień 2009 (edytowane) W firewallu zrobiłem, proxy nie, Opere nie raz już przeinstalowywałem i schodziłem na niższe wersje i to samo. Najlepsze jak klikne, otworzy się np tylko górny pasek PC Centre z działami i tyle, i stoi, i nic się nie wyświetla dalej (reszta pusta). Edit: Dobra, widzę, że w Firefoxie mam podobnie :/ Edit2: Ciekawe czy to ma coś wspólnego, w każdym razie widzę, że gmail co chwile się rozłącza i jest napisane , że nie może się połączyć. HELP Edytowane 29 Wrzesień 2009 przez Qba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 30 Wrzesień 2009 W firewallu zrobiłem, proxy nie, Opere nie raz już przeinstalowywałem i schodziłem na niższe wersje i to samo. Najlepsze jak klikne, otworzy się np tylko górny pasek PC Centre z działami i tyle, i stoi, i nic się nie wyświetla dalej (reszta pusta). Edit: Dobra, widzę, że w Firefoxie mam podobnie :/ Edit2: Ciekawe czy to ma coś wspólnego, w każdym razie widzę, że gmail co chwile się rozłącza i jest napisane , że nie może się połączyć. HELP Wlacz w routerze opcje logowania wydarzen i zobacz czy Cie co chwila z internetem nie rozlacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 30 Wrzesień 2009 Nie, wszystko jest ok. Dziś np działa super już internet, nie rozumiem, a pewnie wieczorem albo jutro znowu bede tak miał, że nic nie będzie działało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach