Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
antek007

Nie mogę grać

Rekomendowane odpowiedzi

od wczoraj kiedy to zainstalowałem na nowo Viste Myślę że to brak jakichś sterowników ale jestem w tym kompletnym noobem i potrzebuje pomocy Będziecie pewnie potrzebowali nazwy karty więc może odrazu poprosze o informację jak to znależć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.Zakładka Komputer>>Podsumowanie>>Ekran i tu jest nazwa karty

2. Co to znaczy, że nie możesz grać, gry się nie odpalają/instalują, czy wywala blue screena/wiesza, pokazuję się jakiś błąd?

(...)od wczoraj kiedy to zainstalowałem na nowo Viste Myślę że to brak jakichś sterowników(...)

3. Instalowałeś sterowniki po instalacji visty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie nie dostałem żadnych sterowników z komputerem Zależy w jakiej grze np. teraz zainstalowałem FSW Ten Hammers i wyskakuje mi ten obrazek

post-7832-1250240447_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nie masz zainstalowanych żadnych niestandardowych(wymaganych) sterowników. Skoro ich nie masz trzeba je będzie pobrać z internetu. Jak możesz podaj jaką masz kartę graficzną i płytę główna(wszystko to znajdziesz w podsumowaniu w everescie), możesz też zrobić raport sprzętu komputera i wkleić go lub załączyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie formalnie się nie znam :P To chyba to A karty nie mam pojęcia jak tam znależc Może dać ktos instrukcje co wcisnąć?

post-7832-1250249889_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli to laptop to podaj jaki model

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przerypane Zainstalowałem i nic Chyba że jutro jak włącze na nowo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrób zrzut ekranowy menadżera urządzeń...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem i wszystko chodzi (no tylko jeszcze jak kabel odłącze to mi się obraz ciemny robi ale i tak cały czas jestem pod zasilaniem) Gościu jesteś the best Dzięki Tylko jeszcze powiedz jak mogę ci punkty dać za to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
;) Tutaj nie ma żadnego systemu punktowego... wystarczy, że będziesz pamiętał o odwiedzaniu portalu PCCentre.pl no i możesz powiedzieć znajomym ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...