Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
karoll99

Co myślicie o zakupi na sklepie keye.pl vs allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam tak jak w temacie :) Czy warto jest kupować klucze do najbardziej popularnych gier internetowych jak Lineage 2, Age of Conan bądź World od Warcraft, jeśli cena jest bardzo przystępna i godna uwagi. Moim zdaniem w niedługim czasie może to w pewnym stopniu zmniejszyć zakupy na allegro badz ebay-u kluczy do takich gier. Proszę o wypowiedzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że pod pewnymi warunkami warto jest kupować keye do gier np. na allegro. Bez obaw można kupować od sklepów internetowych, które je wystawiają w aukcjach jak i od osób prywatnych w przypadku których, po samej aukcji jak i po innych przedmiotach widać, że ktoś po prostu nie dostał keya w prezencie od cioci, tylko sprzedaje je w dużych ilościach. Zdecydowanie odradzam kupowania gotowych kont założonych przez kogoś innego, gdyż długo możemy się takim kontem nie nacieszyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko właśnie chodzi o jedna sprawę w tym sklepie keye.pl jest automatycznie wysyłane klucze, a na allegro bardzo często jest to zależne od osoby która wysyła kody :)(nawet zakup o godzinach gdyż zwykli ludzie dawno przewracają sie na drugi bok ). Ale dzięki za wypowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z kolei polecam dobrze rozeznać się u sprzedawcy, czy oferowany key nie jest na przykład do ocenzurowanej, niemieckiej wersji gry. Miałem tak z keyem Orange Boxa zakupionym w rzekomo znanym i polecanym serwisie g4play. Mimo obietnic i przyrzeczeń, że kluczyki nie są z niemieckiej wersji - okazało się iż są. Zażądałem zatem klucza do wersji nieocenzurowanej, i kilka dni później otrzymałem drugi klucz... znów niemiecki. Na szczęście wysłany w międzyczasie mail do Valve rozwiązał sprawę i gry zostały odcenzurowane. Tym niemniej zalecam ostrożność, bo o ile z grami steamowymi problemu aż takiego nie będzie, o tyle z innymi tytułami może nie być tak różowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ja polecam do takich zakupów stronę www.keye.pl pełna automatyzacji kod uzyskany w minute droga e-mailową bądź w postaci sms-a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...