mike7imperator 0 Napisano 15 Lipiec 2009 witam! Mam zakupioną płytę główną Asus p5kpl-am se/c/si <green>. Chciałbym do tego dokupić procesor. Nie chce wydać zadużo ale jednak wole żeby komputer był całkiem szybki. Zastanawiam się nad: Intel Pentium Dual Core E5200 2.5 GHz BOX ; Intel Celeron Dual-Core E1400 2.00 GHz BOX i Intel Celeron Dual-Core E1600 2.40 GHz BOX. Problem w tym czy różnica pomiędzy nimi jest warta tego żeby dopłacić? proszę o pomoc. pozdrawiam // nie dubluj tematów! Poszedłem na rękę przeniosłem odpowiedź... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 15 Lipiec 2009 Mike trzeba było napisać nowy temat. Bo teraz to robisz za archeologa . Z tego najlepszym wyborem jest Pentium Dual Core E5200 i różnica raczej warta dopłaty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tassiek 4 Napisano 16 Lipiec 2009 Kiedy składałem kompa dla siebie dużo czytałem o tej klasie cenowej i w końcu uznałem, że opłaca się dopłacic do Pentium Dual Core E5200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach