Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
mrowa

Jaka karta dźwiękowa z equalizerem w sterownikach?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jak w temacie - poszukuję karty dźwiękowej do 50 PLN. Dotychczas miałem zintegrowaną kartę Realtek`a ale niestety spaliła się. Sterowniki do karty powinny posiadać equalizer (chodzi mi konkretnie o presety np "rock"). Posiadam głośniki EASYTOUCH ET-36 2.1 FLEXPOINT w systemie 2.1. Mile widziane linki do aukcji z allegro :D

Dzięki i pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

equalizer masz w choćby winampie - więc ta pseudo funkcjonalność nie jest raczej obowiązkowa...

Głośniki - tragedia...

A co do karty - nic ciekawego nie widzę obecnie na aukcjach... na upartego jakiegoś crea-shita możesz upolować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
equalizer masz w choćby winampie - więc ta pseudo funkcjonalność nie jest raczej obowiązkowa...

Głośniki - tragedia...

A co do karty - nic ciekawego nie widzę obecnie na aukcjach... na upartego jakiegoś crea-shita możesz upolować...

Chodzi mi o to, żeby equalizer działał w obrębie całego systemu. Nie chodzi mi tylko o muzyke ale o dźwięk w grach, filmach itp... Eq w winampie działa tylko i wyłącznie w winampie a już nie działa np w grach... Co do głośników nie pytałem o to czy są dobre czy nie tylko o doradzenie mi karty dźwiękowej. Najważniejszy dla mnie jest ten equalizer w sterach. Ale dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...