sloowik 0 Napisano 10 Lipiec 2009 Witam!!! Mam problem z orginalną grą "CYCLING MANAGER 2008" Na poprzednim kompie chodziła bez zarzutów, natomiast teraz zakupiłem nowego i zaczeły sie problemy. z początku odpalała się normalnie tylko po jakims czasie wyskakiwał komunikat RUN TIME i wywalało mnie do wina, a teraz to juz wogule sie nie odpala tylko wyskakuje okno ATTENTION! A CD/DVD drive emulator may have been installed on your computer. Using this program may result in system failure and BSOD (blue screen). To avoid this problem, it is not recommended to use emulators for launching the licensed programs. Meanwhile there is no need to uninstall the emulator program completely or partially from the system. Press «Next» to continue or «Cancel» to exit. gdzies tam czytałem, ze to wina dysków wirtualnych ale zaznaczam ze nie posiadam demona, alkohola120% czy clona cd apropos czy moze byc to wina dysków wymiennych sd/mmc, pro, cf microdrive, sm/xd. prosze o pomoc i z gory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 10 Lipiec 2009 Ale nie rozumiem, nie znasz na tyle angielskiego zeby to sobie przetlumaczyc? Masz na koncu dwie opcje. Nacisnij next aby kontynuowac lub cancel aby wyjsc. Co sie dzieje gdy klikniesz next? Nie probowales uruchomic innego pirata za posrednictwem jakiegos softu? Jak nie emulacja to cos innego, wylaczanie napedow czy inne bzdety. Watpie zeby sobie program sam to wyssal z palca, jasno jest napisane ze na kompie mozesz miec zainstalowany emulator cd/dvd i stad to ostrzezenie. Daj mu NEXT i sprawdz co sie bedzie dzialo. Ewentualnie odinstaluj, wyczysc rejestr jakims cleanerem i zainstaluj ponownie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sloowik 0 Napisano 10 Lipiec 2009 wciskałem next pojawia sie czarny obraz z muzyczka w tle i koniec trzeba resetowac. i robiłem tak jak mowisz odinstalowałem wyczysciłem rejestr i klapa dalej to samo a co do wirtuali to nie mam zadnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach