GramWTo 0 Napisano 4 Lipiec 2009 Gra lub grał ktoś w Far Cry'a jedynke? Bo potrzebuję rady nie dotyczącej wad technicznych, po prostu nie wiem jak przejść misję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 4 Lipiec 2009 Opisz problem, być może zjawi się ktoś, kto będzie mógł Ci pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GramWTo 0 Napisano 5 Lipiec 2009 Chodzi mi o misję ostatnią z treningowych. Wtedy trzeba wejsc na wrak statku i właśnie w tym problem, że nie moge tam wejść, nie wiem jak. Mój cel misji to ,,Znajdź sposób na wejście do wraku". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 5 Lipiec 2009 Podpłyń do lotniskowca, na jego przedzie znajdziesz lukę widoczną na prawym obrazku. Wpłyń do niej. Moje gratulacje - właśnie ukończyłeś pierwszy rozdział. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GramWTo 0 Napisano 5 Lipiec 2009 Właśnie tam podpływam i nic się nie dzieje. I co mam zrobić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 5 Lipiec 2009 Wpływasz do statku tą dziurą widoczną na obrazku, a następnie wskakujesz bądź nurkujesz do drzwi, prowadzących dalej Rozejrzyj się, na pewno znajdziesz drogę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 5 Lipiec 2009 A gra zaktualizowana? http://www.ubi.com/US/Downloads/Info.aspx?dlId=691 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GramWTo 0 Napisano 5 Lipiec 2009 (edytowane) Mam problem z znalezieniem tych drzwi :/ Możesz zrobić screena gdzie się owe drzwi znajdują? A teraz pojawił się nowy problem, na mini mapie mój cel jest gdzieś obok lotniskowca, o co chodzi? Edytowane 5 Lipiec 2009 przez GramWTo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 5 Lipiec 2009 No więc wpływasz to tej dziury i zaraz powinieneś usłyszeć że odkryto twoją pozycje i leci do ciebie granat. Po czym etap treningowy się zakończy i rozpocznie się nowy rozdział na którego początku zobaczysz mała scenkę uświadamiająca, że jest tylko 1 droga wyjścia a wiedzie ona przez krótki tunel który musisz przepłynąć na końcu którego jest drabinka po której wchodzisz i tam już nie można się zgubić A teraz pojawił się nowy problem, na mini mapie mój cel jest gdzieś obok lotniskowca, o co chodzi? Tym celem jest właśnie zaznaczona owa dziura jako jedyny sposób wejścia na lotniskowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GramWTo 0 Napisano 5 Lipiec 2009 (edytowane) Wpłynąłem tam, zleciał granat zawaliło się to ,,rusztowanie" i nic się nie dzieje. Muszę do tej drugiej dziury wpłynąć, czy co bo już nie wiem. Edytowane 5 Lipiec 2009 przez GramWTo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 5 Lipiec 2009 (edytowane) Tak, innej drogi nie ma na końcu masz mała drabinkę, nią na górę i tam już jest parę pomieszczeń z najemnikami. Edytowane 5 Lipiec 2009 przez TomTom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarCry'owiec 0 Napisano 6 Lipiec 2009 To Ja GramWTo tylko, że mi konto usunęło ale mniejsza z tym. Więc jeszcze mi się rozdział 1 nie zakończył jak tam wpłynąłem. Najemnik powiedział, że odkrył moją pozycję zleciał granat, spadło to ,,rusztowanie" i nic dalej się nie dzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach