red 0 Napisano 17 Czerwiec 2009 witam. mam pytanko a mianowicie płyta głowna ASRock K7V4A Pro amd sempron 2500+ GeForce Fx 5200 chciałem wymienić karte graficzną na jakąś inną do 200zł mógł by mi ktoś doradzić jaką mam wybrać? Z góry dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louds 0 Napisano 17 Czerwiec 2009 jaki masz teraz zasilacz? Preferujesz Allegro, czy chcesz kupić tylko w sklepie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red 0 Napisano 18 Czerwiec 2009 (edytowane) wiedzialem ze o czyms zapomnialem:P na zasilaczu jest napisane Xilence Power model XP550.(12) 550w-Passive PFC ATX 2.0 wolal bym w kupic w sklepie ogladalem 2 karty ale nie wiem czy beda mi pasowac: http://www.komputronik.pl/Podzespoly_PC/Ge...24,cpsrc,ceneo/ i http://www.komputronik.pl/Podzespoly_PC/Ge...28,cpsrc,ceneo/ Edytowane 18 Czerwiec 2009 przez red Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 18 Czerwiec 2009 Te karty co podałeś w linku są trochę drogie. Na allegro można dostać dużo lepszą kartę graficzne za tą cenę. Np. Taką Link Do czego potrzebujesz nowej karty graf. ? Jeżeli do najnowszych gier to raczej zapomnij. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red 0 Napisano 18 Czerwiec 2009 do najnowszych nie ale ta co mam mnie denerwuje co prawda moge na niej jeszcze pograc w gothica3 czy widzmina (chociaz ten to sie czasami za bardzo tnie po dluzszym graniu, ale da sie grac te ktore podalem maja cene ok 180zl to ja wiem czy takie drogie?! a ta co mi podales jest od nich lepsza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tassiek 4 Napisano 18 Czerwiec 2009 (edytowane) Do 200zł to ja bym polecił tą: http://www.allegro.pl/item657786115_sapphi...00_agp_box.html ale nie wiem czy procesor da sobie z nią rade. EDIT: Oj sory podałem zamkniętą aukcje, ale chodzi mi o ten model i najlepiej tego producenta Edytowane 18 Czerwiec 2009 przez tassiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red 0 Napisano 18 Czerwiec 2009 tylko wolal bym w sklepie a nie na allegro:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louds 0 Napisano 18 Czerwiec 2009 W tym wypadku za tą cenę, o wiele bardziej opłaca się na allegro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 18 Czerwiec 2009 (edytowane) Od tych co ty pokazałeś to nawet 3 razy wydajniejsza (choć dla Gothic 3 za mało, będą ściny dalej choć może mniej). Ile masz pamięci RAM ? Lub poszukać inną 7300GT GDDR3 (lub 7600 GS GDDR 3). Zapewniam, że tą kartę co pokazałem to jest lepsza od HD2400Pro. Edytowane 18 Czerwiec 2009 przez mathi13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red 0 Napisano 18 Czerwiec 2009 (edytowane) 1gb ramu bede musial cos wybrac. dzieki za pomoc. temat zakonczony:) Edytowane 18 Czerwiec 2009 przez red Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach