Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Geo

Odtwarzacz mp3/mp4 do 300 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Szukam odtwarzacza MP3, przede wszystkim do słuchania muzyki.

Wymagania minimum:

• Dobry układ dźwiękowy
  • 4 lub 8 GB pojemności
  • Czas pracy (słuchanie muzyki): min. 20 h
  • Wbudowany akumulator
  • Ładny design :)

Wstępnie zastanawiam się nad iRiverem E50. Co sądzicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten iRiver wydaje się ok :)

Nieco droższy, ale bardzo chwalony jest Meizu M6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Meizu w niektórych sklepach jest po ok. 400 zł - drogo (na Ceneo - 0 zł :P ). Ale wygląda fajnie...

iRever E50 prezentuje się tak:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz jeszcze pomyśleć o Meizu M3 - wersję 4 GB można kupić za ~200 zł. Bateria realnie trzyma 13-14 godzin.

Może jeszcze Sandisk Fuze, ale on też pogra nie więcej niż 10-12 godzin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin to minimum - żeby móc go śmiało zabrać w trasę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Geo możesz napisać co wybrałeś? Bo muszę na podobnych kryteriach pomóc w zakupie siostrze, a w tym nie siedzę ostatnio wcale ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie wybrałem - doszedłem do wniosku, że mam ważniejsze wydatki. Ale byłem bliski zakupu tego iRivera E50.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale on drogi w sumie. Możecie mi coś tak naprawdę do max 300zł polecić? I żeby to była cena nie tylko w pierwszym sklepie na skąpcu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Nerio, przeglądnę sobie na pewno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz mają tam promocję na odtwarzacze (-13%)

Z okazji otwarcia sklepu MP3store Warszawa w nowej lokalizacji (przy ul. Chmielnej 10) przygotowaliśmy dla Was wyjątkową promocję we wszystkich sklepach MP3store w całej Polsce.

Każdy kto w dniach 4-13 lipca 2009 dokona zakupu odtwarzacza, słuchawek lub akceseriów z oferty MP3store (w sklepie online lub stacjonarnym) otrzyma na zakupiony produkt specjalny rabat – 13% na odtwarzacz lub 10% na słuchawki i akcesoria.

Nie przegap okazji! Możesz zaoszczędzić nawet kilkaset złotych!

Odwiedź jeden z naszych sklepów w Gdańsku, Poznaniu, Warszawie, Łodzi, Wrocławiu Katowicach i Krakowie lub zamów sprzęt na www.mp3store.pl i zgłoś się po odbiór osobisty w sklepie.

UWAGA: Promocja jest ważna tylko przy zakupach z odbiorem osobistym w jednym z naszych sklepów stacjonarnych w całej Polsce. Przy zakupach online prosimy o podanie kuponu „Chmielna” lub wpisanie go w notatkach. W przypadku zakupów w sklepie stacjonarnym prosimy powołać się na promocję. Promocji nie można łączyć z innymi promocjami. Płatność tylko gotówką. Promocją nie są objęte produkty marki „E-TEN”.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie można panów ze sklepu zapytać? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chyba jednak zamówię to

MP4 PLAYER NETWORK WALKMAN SONY NWZ-E436FR 4 GB

http://www.bliskiemedia.pl/produkt-zobacz-88180.html

Tylko ktoś mi jest w stanie powiedzieć, jaka ładowarka sieciowa będzie do tego pasowała?

Z tego co się orientuje taka: https://ssl.allegro.pl/item648427039_ladowa...an_wm_port.html aukcja już zakończona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można, ale pan ze sklepu troszkę niekumaty... Ciężko mu było zrozumieć, jak to się może przez USB ładować....

A jakaś aukcja niezakończona, lub link do sklepu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor

4 giga to nie jest jakoś szaleńczo dużo

sandisk ma usb 1.1 :|

oba obsługują mało formatów

zaden z nich nie ma możliwości wsadzenia karty

creative to niby mp4 ale jakos nie wyobrazam sobie ogladania czegokolwiek na przekatnej 1,8 cala :|

wdg mnie zaden z nich sie nie nadaje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Creative - to z tego, co widzę - odtwarzacz muzyki i filmów

Sandisk Sansa Clip - tylko muzyki

Nie wiem, co z jakością

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tym Creativie też się za dużo filmów nie na ogląda("ekran"). SanDiskk subiektywnie wydaje się fajniejszy, za Creativem dość silnie przemawia za to bateria, trzyma 2x dłużej od konkurenta(przynajmniej na stronie). Jeżeli fundusze Ci na to pozwalają to poszukałbym czegoś lepszego z co najmniej 8GB lub 4GB + pamięć wymienna. Nie Napisałeś też na czym Ci najbardziej zależy jakość dźwięku, rozmiary czy bajerki :) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mnie dziwią Twoje wymagania jeżeli chodzi o wytrzymałość baterii, jeżeli ma to być odtwarzacz mp4 – z samej racji zasilania wyświetlacza będą krócej trzymać niż bazowe mp3... albo przynajmniej nie bierz jakiegoś gigantycznego wyświetlacza - Sony mp4 mają całkiem git modele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...