flam 0 Napisano 11 Maj 2009 Czy ktoś korzystał z tej akcji (promocyjnej)? Czy w kinach robi się tłoczno? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
RuceX 0 Napisano 11 Maj 2009 Nie korzystałem z tej promocji. Ale patrząc na regulamin (http://www.orangefilm.pl/tpsa/run?n=of_srody_z_orange_tekst&p1=31786) 5. Akcja obejmuje wszystkie kina Cinema City i Orange Imax, z wyłączeniem seansów 3D w technologii cyfrowej (Digital 3D) w kinach Cinema City. 6. Akcja nie obejmuje kin Cinema Park. 20. Dostępność miejsca w kinie nie jest gwarantowana, jednak klient może dokonać rezerwacji biletów korzystając z ogólnie dostępnego systemu Cinema City, a opłaty za nie dokonać w kasie. 23. Kod w ramach akcji "Środy z Orange" nie łączy się z żadnymi innymi zniżkami i promocjami. Klient otrzymuje kod umozliwiający zakup 2 biletów w cenie jednego normalnego biletu niezależnie od przysługujących mu zniżek, jak i innych promocji. Z pkt 20 wynika (z tego co zrozumiałem), że wystarczy zamówić bilety z "ogólnie dostępnego" systemu Cinema City, aby znaleźć miejsce w kinie. Tylko nie wiem, jak wygląda rezerwacja podwójna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tassiek 4 Napisano 11 Maj 2009 Niestety też nie wiem jak wygląda rezerwacja, ale tak poza tym wszystko działa tak jak jest reklamowane (co rzadko się zdarza ostatnimi czasy) z tego co wiem to umowa obejmuje 3 lata więc jest czas (ale nie jestem pewny na 100%) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
RuceX 0 Napisano 11 Maj 2009 Niestety też nie wiem jak wygląda rezerwacja, ale tak poza tym wszystko działa tak jak jest reklamowane (co rzadko się zdarza ostatnimi czasy) z tego co wiem to umowa obejmuje 3 lata więc jest czas (ale nie jestem pewny na 100%) Jeszcze trochę będzie trwała ta promocja - Akcja "Środy z Orange" - oznacza akcję promocyjną prowadzoną w okresie od dnia 22 kwietnia 2009 roku do dnia 31 grudnia 2011 roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
flam 0 Napisano 12 Maj 2009 Przyznam szczerze, że nie myslałem aby rezerwować miejsce w kinie i korzystać z akcji, ale to jest do rozwazaneia. W Wielkiej Bryt(f)anii ta akcja trwa juz chyba 5 lat i podobno ma się dobrze. RuceX dzięki za cytaty z regulaminu. Martwi mni tylko jedno: jak to rzeczywiście jest z frekwencją, bo nie przepadam za tłumami w kinach, zwłaszcza w multipleksach gdzie ludzie siorbią colę i ciapią popcorn. A ludzi może byc sporo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 12 Maj 2009 Prawdopodobnie dopóki sam nie spróbujesz to się na 100% nie dowiesz Ale IMO warto skorzystać z takiej okazji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
flam 0 Napisano 13 Maj 2009 Toteż dziś zamierzam wypróbować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi