Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
flam

Środy z Orange

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś korzystał z tej akcji (promocyjnej)? Czy w kinach robi się tłoczno?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie korzystałem z tej promocji.

Ale patrząc na regulamin (http://www.orangefilm.pl/tpsa/run?n=of_srody_z_orange_tekst&p1=31786)

5. Akcja obejmuje wszystkie kina Cinema City i Orange Imax, z wyłączeniem seansów 3D w technologii cyfrowej (Digital 3D) w kinach Cinema City.

6. Akcja nie obejmuje kin Cinema Park.

20. Dostępność miejsca w kinie nie jest gwarantowana, jednak klient może dokonać rezerwacji biletów korzystając z ogólnie dostępnego systemu Cinema City, a opłaty za nie dokonać w kasie.

23. Kod w ramach akcji "Środy z Orange" nie łączy się z żadnymi innymi zniżkami i promocjami. Klient otrzymuje kod umozliwiający zakup 2 biletów w cenie jednego normalnego biletu niezależnie od przysługujących mu zniżek, jak i innych promocji.

Z pkt 20 wynika (z tego co zrozumiałem), że wystarczy zamówić bilety z "ogólnie dostępnego" systemu Cinema City, aby znaleźć miejsce w kinie.

Tylko nie wiem, jak wygląda rezerwacja podwójna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety też nie wiem jak wygląda rezerwacja, ale tak poza tym wszystko działa tak jak jest reklamowane (co rzadko się zdarza ostatnimi czasy) z tego co wiem to umowa obejmuje 3 lata więc jest czas :P (ale nie jestem pewny na 100%)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niestety też nie wiem jak wygląda rezerwacja, ale tak poza tym wszystko działa tak jak jest reklamowane (co rzadko się zdarza ostatnimi czasy) z tego co wiem to umowa obejmuje 3 lata więc jest czas :P (ale nie jestem pewny na 100%)

Jeszcze trochę będzie trwała ta promocja ;) - Akcja "Środy z Orange" - oznacza akcję promocyjną prowadzoną w okresie od dnia 22 kwietnia 2009 roku do dnia 31 grudnia 2011 roku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam szczerze, że nie myslałem aby rezerwować miejsce w kinie i korzystać z akcji, ale to jest do rozwazaneia.

W Wielkiej Bryt(f)anii ta akcja trwa juz chyba 5 lat i podobno ma się dobrze.

RuceX dzięki za cytaty z regulaminu.

Martwi mni tylko jedno: jak to rzeczywiście jest z frekwencją, bo nie przepadam za tłumami w kinach, zwłaszcza w multipleksach gdzie ludzie siorbią colę i ciapią popcorn. A ludzi może byc sporo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdopodobnie dopóki sam nie spróbujesz to się na 100% nie dowiesz :) Ale IMO warto skorzystać z takiej okazji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Toteż dziś zamierzam wypróbować :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...