SMOG 0 Napisano 3 Maj 2009 Witam drogich kolegów. Mam komputer który chce ulepszyć i chce wiedzieć czy jest on dobry. Mam do przeznaczenia 1500zł.Chce żeby działały mi bardzo dobre gry np; -Warhammer 40.000: Dawn of War 2 -Gears of War 2 -Call of duty 5 -GTA 4 Mam karta graficzzna: Ge Force 7300GS AMD Athlon 64 Processor 1,00 GB RAM 2.19GHz Mam XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tassiek 4 Napisano 3 Maj 2009 (edytowane) Podaj więcej danych swojego kompa a przede wszystkim moc zasilacza i jaką masz płytę główną. Napisz też czy chcesz wymienic dysk i nagrywarkę (jeśli nie to napisz jakie mają wejścia lub podaj modele). Edytowane 3 Maj 2009 przez tassiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 3 Maj 2009 Po pierwsze po co zakładasz 2 takie same tematy... Napisz jakim zasilaczem dysponujesz, jakim dyskiem, jakimi napędami. To co wymieniłeś jest do wymiany na pewno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach