YoduS 0 Napisano 2 Maj 2009 Mam taki problem w wowie ze jak wejdę na byle jaki server wyskakuje mi tabelka z napisami ale robiłem już wiele rzeczy i cały czas problem ten jest podam screen może ktoś mi pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 2 Maj 2009 Spróbuj odinstalować i jeszcze raz zainstalować całą grę ,a następnie ją zaktualizuj. Powinno pomóc o ile nie jest wśród rzeczy jakie już robiłeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YoduS 0 Napisano 2 Maj 2009 oki napisze czy dalo efekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 2 Maj 2009 Odinstaluj grę i zacznij się uczyć... oczywiście najpierw ortografia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YoduS 0 Napisano 3 Maj 2009 I tak nic nie dało odinstalowanie kurcze co jest z tym dodatkiem? // jeden pytajnik starczy i jedna buźka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 3 Maj 2009 Wygląda na to, że nie masz najnowszego patcha do WotLK. Poszukaj, ściągnij, zainstaluj - powinno pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YoduS 0 Napisano 8 Maj 2009 O dzięki pomogło:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 8 Maj 2009 O dzienki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach