rafwlkp 0 Napisano 21 Kwiecień 2009 (edytowane) Witam. Jako że nie jestem stałym bywalcem tegoż forum, wybaczcie za umieszczenie tego tematu w złym dziale/temacie. Otóż dziś, o godzinie 16.17 otrzymałem PW od user'a Kaska17 o takiej oto treści: Ceść rafwlkp. Mam wielką przyjemność zaprosić cię na stronę TU LINK. Na stronie znajdziesz między innymi: Gry na konsole Filmy Muzyke Gry Seriale Po rejestracji masz nieograniczony dostęp do wszelkich nowości. W serwisie codziennie dodawane są setki nowości. TU LINK Radzę zająć się tym problemem. Pozdrawiam serdecznie rafwlkp Edytowane 21 Kwiecień 2009 przez rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 21 Kwiecień 2009 Stety/Niestety nic w przypadku takiej wiadomości zrobić nie można to jest forum publiczne i każdy ma tu dostęp, ze swojej strony możesz zablokować PW od danego użytkownika i to wszystko. Gdyby wiadomość się nagminnie powtarzała możesz napisać do moderatora tegoż forum jednak, który zbanuje konto. Przy czym najprawdopodobniej w takim przypadku spamer założy nowe konto i będzie kontynuował jednak na to już nic poradzić nie można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 21 Kwiecień 2009 ew mozna zweryfikować czy to nie jest bot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 21 Kwiecień 2009 Swoją drogą witamy na forum Rafał I zapraszamy do stałej aktywności O sprawie poinformowany zostaje moderator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 21 Kwiecień 2009 Wrzucona została łatka... zobaczymy co pomoże.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafwlkp 0 Napisano 22 Kwiecień 2009 (edytowane) Swoją drogą witamy na forum Rafał I zapraszamy do stałej aktywności "Dziękuje, postoję". Może kiedyś... Edytowane 22 Kwiecień 2009 przez rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach