janekpancerny 0 Napisano 4 Marzec 2009 Witam serdecznie 1)Jakie są mozliwosci zainstalowania Windowsa XP i windowsa 7 w palmtopie(procesor powyżej 500 Mhz.).SŁTYSZAŁEM ,ZE WYSTARCZY ODPOWIEDNIA ILOSC RAMU I IPHON LUB NOWSZE HTC X7510 ZADZIAŁA NA Xp---CZY TO PRAWDA 2)Jakie wymogi sprzętowe stawia Windows XP i Windows 7 ,---ponieważ na serwisie YOUTUBE widziałem zainstalowane w palmtopach-czy sa to symulatory , lub okrojone wersje ?(WINDOWS 7 na Palm pre i Windows XPna iPhone sa tam pokazane ). 3)Jeżeli można zainstalować (na palmtopie powyżej 600 Mhz. -np. Htc x7510,iPhone,Palm pre )to o ile wolniej będzie chodził od średniego standardu komputera-ten palmtop. SERDECZNIE DZIĘKUJĘ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 4 Marzec 2009 Człowieku na palmtopie Windowsa przeznaczonego dla stacjonarki instalować Jeżeli coś takiego by udało się zrobić to: - chodziło by to tragicznie... palmtop nawet najmocniejszy jest za wolny... - Problem miejsca - brak dysku twardego - karta pamięci raczej nie zostanie rozpoznana jako dysk twardy // podczas instalacji - wyświetlacz nie przystosowany do pracy z DUŻO większym pulpitem... - nc Nie bez powodu palmtopy mają swoje systemy operacyjne - jak najbardziej funkcjonalne - więc nie wiem po co komuś marzy się Windows XP (a tym bardziej 7-ka) ma palmie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekpancerny 0 Napisano 4 Marzec 2009 SŁYSZAŁEM -że-256 MB ram ??? !-wystarczy i 5" widziałem starcza wiec nie rozumiem w czym problem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pektusa 0 Napisano 4 Marzec 2009 zainstalowalam sama XP ale mam teraz tyle problemow z dobraniem serownikow ze chyba jednak wezme viste bo amm wszystko na plycie ale tylko wlasnie pod viste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 4 Marzec 2009 raz XP nie zainstaluje sie w ogole poniżej 64 mega ramu (bodajze) niezbyt mam pomysł z czego bys to miał zainstalować nie widze zeby xp poradził sobie ze sterownikami do takiego urzadzenia (bo i po co) windows 7 to w ogole zapomnij ;-) a ty prawdopodobnie szukasz systemu windows mobile (n wersji jest) i do tego sa style wygladajace jak xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekpancerny 0 Napisano 5 Marzec 2009 // Po co wklejasz 10 raz to samo i robisz śmietnik? Bot? 4)Jeżeli to kwestia konstrukcji procesora to czy sa palmtopy ,smartfony-z atomami,Intel Stealey® A110 ,Core 2 Solo-Sony,Intel McCaslin A110 ,Core Solo U2200,Intel Core Solo U1200,... SERDECZNIE DZIĘKUJĘ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach